FADIR reconeixerà la tasca dels voluntaris en el seu sopar benèfic de Nadal

FADIR

El sopar benèfic de Nadal de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, es portarà a terme enguany a l’Hotel Risech

FADIRLa Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, celebrarà el dissabte, 24 de novembre, el seu sopar benèfic anual. Un àpat que té un doble objectiu. El primer, recaptar diners per destinar-los als projectes envers els seus associats.
I el segon, per distingir i reconèixer la tasca d’una entitat o persona que hagi porta a terme una acció a favor de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses o bé a benefici de la Vila en general.

I enguany el Premi FADIR, “el destinarem al voluntaris de FADIR, els quals sempre i de manera anònima i desinteressada ens ajuda en totes les nostres accions i projectes que portem a terme durant l’any”, ha manifestat el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro. “Uns voluntaris -continua Pulleiro- que sense ells ningú faria res, i per això hem cregut convenient que enguany siguin ells els que rebin aquest reconeixement”.

Un reconeixement als voluntaris que estarà ple de sorpreses, les quals Manel Pulleiro, lògicament no ha volgut desvetllar.

El sopar benèfic i aquest reconeixement als voluntaris enguany tindran lloc a l’Hotel Risech l’esmentat 24 de novembre a partir de les 21 hores.

Els interessats en assistir-hi ho poden fer fent la reserva al telèfon 625 178 109, al mail info@fadir.cat, o bé al local social situat al carrer Granada, nº8.