Famosos i personatges mediàtics es bolquen amb la desena edició de la Cursa de la Dona de Roses

X Cursa de la Dona de Roses

Famosos, personatges mediàtics i periodistes de TV3 com Xavier Bonastre, així com d’altres professionals de diferents àmbits de la societat catalana s’involucren amb la Cursa de la Dona de Roses, que enguany celebra el seu desè aniversari

X Cursa de la Dona de RosesLa Cursa de la Dona de Roses celebra enguany el seu desè aniversari, una prova que destina íntegrament la recaptació de les inscripcions a la Fundació Roses Contra el Càncer. Una solidaritat que cal destacar i reiterar, ja que tots, tots els diners que es recapten amb les inscripcions dels participants es destina a l’entitat oncològica-social de Roses per tal que desenvolupi els seus projecte envers els pacients de càncer i els seus familiars.

Una dècada en la que el Club Atletisme Roses va decidir impulsar aquest esdeveniment esportiu per dir als rosincs i rosinques que fer esport és bo perquè dóna salut, millora la qualitat de vida i, en aquest cas, et sents bé personalment, perquè a la vegada de moure el cos estàs col·laborant per una bona causa.

I a aquesta bona causa, any rere any, s’han apuntat els vilatans rosincs i gent vinguda d’altres poblacions, superant el nombre de participants un any sí, un altre també, perquè aquesta és una cursa d’atletisme que de competició no té res, ja que el seu objectiu és que la gent faci esport i sigui solidària, i quan parlem de gent ens referim a infants, adolescents, joves, adults i, fins i tot, gent gran,.

I aquest 2017, quan fa deu anys que se celebra la Cursa de la Dona, el Club Atletisme Roses ho vol celebrar com cal. I la fita és, “potser agosarada”, reconeix el seu president, Pere Sastre, arribar als 1.000 participants, arribar a 1.000 persones que participin per ajudar a la Fundació Roses Contra el Càncer en un gest de solidaritat.

Una solidaritat que, per cert, durant aquests anys ha arribat més enllà de Roses, de la comarca de l’Alt Empordà i de la demarcació de Girona, de tal manera que personatges famosos i mediàtics que veiem cada dia per la TV, s’han volgut involucrar, com és el cas del periodista de TV3, Xavier Bonastre, el primer, que no és l’únic, que ha volgut gravar en vídeo (vegeu a sota) un missatge per encoratjar a la gent a participar i arribar als 1.000 participants.

La Cursa de la Dona se celebrarà enguany el 17 de setembre

Per participar en la X Cursa de la Dona cal prèvia inscripció com cada any. Una inscripció que té un cost de 9 euros (tots destinats a la Fundació Contra el Càncer), fins dos dies abans de la Cursa, que se celebrarà el diumenge 17 de setembre, ja que després tindrà un cost de 12 €. És a dir, el dissabte, dia 16, i diumenge, dia de la cursa, el participar serà 3 euros més car.

I per facilitar la inscripció, l’organització ha fet possible que enguany es pugui on line des de la pàgina web del Club Atletisme Roses.

Vídeo de Xavier Bonastre: