La farmàcia Gratacós de Roses abasteix de medicaments a la Fundació ALTEM

10ª Jornada de Recollida de Medicaments
Part dels medicaments recaptats per la Farmàcia Gratacó de Roses destinats a la Fundació ALTEM / Foto: arxiu

Medicaments que la farmàcia Gratacós ha recaptat gràcies a la solidaritat de la ciutadania de Roses

10ª Jornada de Recollida de Medicaments
Part dels medicaments recaptats per la Farmàcia Gratacó de Roses destinats a la Fundació ALTEM / Foto: arxiu

“Estem molt contents, la gent de Roses ha respós novament i ha tornat a col·laborar en la que ha estat la 10ª Jornada de Recollida de Medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic”, ha afirmat al responsable de la Farmàcia Gratacós, Mar Panigua, que ha portat a terme durant 8 dies aquesta recollida.

Un total de 405 euros en medicaments és el que ha recaptat la Farmàcia Gratacós en la 10ª Jornada de Recollida de Medicaments, jornada que es desenvolupa durant tota una setmana, ja que es va encetar el dissabte, dia 5 de març, i va finalitzar aquest passat dissabte, dia 11.

Cal assenyalar que la quantitat recaptada és inferior a la que es va aconseguir l’any passat, quan la Farmàcia Gratacós va recollir medicaments per un valor de gairebé 660 euros. La causa, segons ha manifestat Gratacós, “ha estat deguda a que, a diferència d’altres anys només hem tingut un sol dia els voluntaris de la recollida i, a més, durant la setmana en lloc de ser quatre persones a la farmàcia només hi érem dues, per la qual cosa no podia explicar ben bé a la gent sobre la campanya de recapte de medicaments”.

Tot i això, la responsable de la farmàcia rosinca ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, en la que ha participat per sisè any consecutiu, “perquè la gent de Roses ha respòs, com sempre, de manera molt solidària, ja que entre 80 i 90 persones van comprar medicaments per als joves de l’ALTEM”.

Entitat aquesta que ha felicitat personalment al personal de la Farmàcia Gratacós per la quantitat de medicaments recollits que ara abasteixen la farmaciola de la Fundació ALTEM.