La Federació Espanyola de Taekwondo convoca al rosinc Joan Jorquera el CAR Infanta Cristina

Joan Jorquera

Joan Jorquera ensenyant l medalla d'or aconseguida a l'Open d'Espanya de Taekwondo 2016

Joan Jorquera ha estat mereixedor d’aquesta convocatòria per la temporada d’èxit que ha porta terme

Joan Jorquera
Joan Jorquera ensenyant l medalla d’or aconseguida a l’Open d’Espanya de Taekwondo 2016

La Federació Espanyola de Taekwondo realitza cada any una estada amb els millors taekwondistes estatals de cada pes. Esportistes amb el millor rànquing nacional i que també que han guanyat algun títol d’Espanya o bé que hagin aconseguit una medalla en algun campionat d’Europa, per exemple. Aquest ha estat el cas de Joan Jorquera que, recordem, va pujar al podi a l’europeu celebrat a Letònia, i pel qual, entre d’altres èxits assolits, la Federació l’ha premiat amb la convocatòria en l’estada d’enguany que tindrà lloc al CAR Infanta Cristina, Múrcia, entre demà dilluns, 9 d’agost i fins diumenge, dia 14.
“L’objectiu de la Federació és donar continuïtat als èxits aconseguits pels taekwondistes al llarg de la temporada per a que puguin seguir guanyant en campionats futurs, i així assegurar un generació nova que puja”, ha manifestat el tècnic i mentor de Joan Jorquera, el seu pare Juan Jorquera.

Així, el jove esportista rosinc durant aquesta setmana serà dirigit i entrenat pels tècnics de la selecció nacional de cares a preparar el campionat d’Espanya, que se celebrarà al setembre, el qual donarà el bitllet per participar al campionat del món de Taekwondo, que se celebrarà a Canadà al novembre.

Una estada de preparació al CAR Infanta Cristina que augmenta les possibilitats d’èxit de Joan Jorquera, ja que “estarà a les ordre dels millors tècnics de la Federació a més d’entrenar al millors taekwondistes de cada pes a nivell nacional”, ha assenyalat el tècnic de taekwondo.

Assenyalar que el  jove esportista de Roses ha aconseguit acabar la temporada imbatut en la seva categoria. per arribar en la màxima forma al classificatori.