Félix Llorens optarà a l’alcaldia de Roses com a cap de llista de Gent del Poble

Eleccions municipals 2019

Moment de l'assemblea de Gent del Poble celebrada ahir al vespre

L’Assemblea de Gent del Poble decideix que Francesc Giner, portaveu a l’Ajuntament de Roses els 8 darrers anys, doni un pas enrere per a que Llorens lideri la candidatura

Eleccions municipals 2019
Moment de l’assemblea de Gent del Poble celebrada ahir al vespre

Gent del Poble es va fundar l’any 2011 com un partit assembleari amb la finalitat de ser una formació dinàmica, democràtica i oberta a les propostes i decisions dels seus militants i simpatitzants.

I l’Assemblea que es va portar a terme ahir al vespre, el partit va decidir per unanimitat que és hora de donar un relleu en el lideratge del partir, designant a Félix Llorens, actual regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Roses, com a cap de llista de cares a les properes eleccions municipals.

Una candidatura a l’alcaldia de Roses que Llorens afronta “amb il·lusió, però sobretot amb la responsabilitat i humilitat que suposa representar al nostre partit, a Gent del Poble”.

I dins d’aquesta responsabilitat i humilitat esmentada per Llorens, el seu objectiu “és consolidar els 2 regidors que hem tingut els darrers 8 anys a l’Ajuntament de Roses i, evidentment, intentar sumar més vots per tenir més representació en nombre d’edils al consistori”.

El candidat a l’alcaldia de Roses per Gent del Poble, preguntat per si aquestes eleccions municipals es desenvoluparan en clau de partits independentistes i partits no independentistes, ha assenyalat que “la proximitat de les eleccions generals amb les municipals, que fins fa quatre dies no comptàvem, farà que ho siguin més del que haurien de ser-hi, per desgràcia”,  per remarcar que el fet de tenir dues convocatòries electorals tant properes “ens crearà un escenari de baralles partidistes força important, tenint en compte que per als partits polítics tradicionals les eleccions són una font d’ingressos per sobre d’oferir i donar un servei al poble”.

Un cop escollir el nou cap de llista, Gent del Poble se centrarà en aquestes pròximes setmanes en l’elaboració del seu programa electoral així com en la campanya, que donarà el tret de sortida el 10 de maig.