En ‘Ferdy’ aconsegueix el seu objectiu i arriba a l’Ermita del Rocío, “estic feliç, molt feliç”

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte

Juan M. Fernández, 'Ferdy', a l'Ermita del Rocío, final del seu viatge solidari a favor de la Fudació Roses Contra el Càncer

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, ‘Ferdy’ gaudeix d’una última etapa ideal per anar en bicicleta i arriba al final del camí del seu viatge solidari en favor de la Fundació Roses Contra el Càncer: l’Ermita del Rocío, situada en Almonte, municipi de Huelva

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte
Juan M. Fernández, ‘Ferdy’, a l’Ermita del Rocío, final del seu viatge solidari a favor de la Fudació Roses Contra el Càncer

Al voltant de les 11 del matí ha sortit en ‘Ferdy’ en bicicleta  de Sevilla per completar l’última etapa del seu viatge solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, que l’havia de portar des de la capital d’Andalusia a l’Ermita del Rocío, “situada concretament a la pedania d’Almonte, a 15 km d’aquest poble”, ha explicat en ‘Ferdy’, que tot just ha arribat ha entrat a l’Ermita, s’ha dirigit a la Verge del Rocío i “l’he oferit el mocador que porto amb mi de la meva cunyada Carmen des de la sortida de Roses, i amb aquest mocador que l’he passat pel mantell de la Verge he demanat per ella i totes les persones que es trobin en la mateixa situació”, ha afirmat en Ferdy que reconeixent que “el viatge ha estat ‘durillo’, però ha pagat la pena fer l’esforç, i ara estic feliç, molt feliç” ha assegurat.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, ha gaudit “d’un dia genial per anar en bicicleta, aquesta etapa amb la primera de Roses a Sant Boi de Llobregat, han estat les millors amb diferència, ni vent ni pluja i la carretera molt tranquil·la de cotxes, que m’ha permés anar tranquil cap El Rocío gaudint de la climatologia, tot i que, ha afegit “això sí, pensava fer 60 km i al final he fet 81, perquè per sortir de Sevilla en direcció Almonte, al no haver-ho fet mai he donat més voltes que el Tio-vivo”.

Uns 80 km que ha fet pràcticament “d’una tirada, perquè no m’he parat a dinar, sinó que quan he passat per una benzinera, he agafat un paquet de galetes i me les ha anat menjant pel camí”.

I ara, un cop ha sortit de l’Ermita del Rocío, en ‘Ferdy ha assegurat que “penjo la bici, ja no pedalo més, ara intentaré tornar amb bus o qualsevol mitjà de transport cap a Sevilla, on tinc reservada des d’ahir una habitació, i s’ha acabat la bicicleta… Si trobo com tornar, sinó l’encenc les llums i a les 12 de la nit sóc a Sevilla”.

I demà sortirà sense cap presa de Sevilla per viatjar cap a Roses “segurament que en un cotxe que llogaré”, ha dit en ‘Ferdy’.

El viatge ha finalitzat, però la solidaritat continua

Tot i que el viatge d’en ‘Ferdy’ en bicicleta de Roses a l’Ermita del Rocío ha finalitzat, la solidaritat continua, i de fet continua perquè avui mateix Juan Caballero ha fet la seva aportació. Així que les empreses, entitats i persones que vulguin col·laborar en el viatge solidari d’en ‘Ferdy’ a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, encara ho poden fer aportant els seu donatiu fent un ingrés al compte bancari ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació (c/ Pescadors, 13) o bé a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN FERDY
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
Multicòptero.com Anònims Mas Oliva
Juan y Edu Rodríguez Hostal Las Perdices (Albacete)
Simón Fernández (Beas de Segura) Juan Caballero
VILADEROSES.CAT publicarà la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Tot el viatge d’en Ferdy de Roses a l’Ermita del Rocío:
Sortida
1ª etapa
2ª etapa
3ª etapa
4ª etapa
5ª etapa
6ª etapa
7ª etapa