Ferdy arriba a Cervera, Lleida, després de pujar a Montserrat i fa nit al Club de Fans de Marc Márquez

De Roses a Santiago de Compostela en bicicleta

Ferdy amb el rosinc Josep Soler

Avui intentarà fer els més 200 quilòmetres que separen Cervera de Saragossa

De Roses a Santiago de Compostela en bicicleta
Ferdy al monestir de Montserrat per l’ofrena a la Verge del mocador i el barret de dos amics seus

“Avui –per ahir- volia arribar a Lleida, però el fet de tirar enrere per pujar al monestir de Montserrat m’ha fet desistir i he decidit parar a Cervera”, va comentar el regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, en Ferdy un cop va arribar a aquesta localitat lleidatana per fer nit en el segon dia del seu viatge solidari en bicicleta de Roses a Santiago de Compostela a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer. Recordem que no va pujar perquè no va trobar allotjament a Olesa de Montserrat.

A les 6:30 del matí va sortir de l’Hotel Bruc per pujar al monestir de Montserrat, parada que havia de fer si o si per oferir  a la Verge de Montserrat un barret i un mocador de dos amics seus que estan passant moment no gaire bons a les seves vides. S’havia auto compromès fer-ho i ahir ho va complir.

I ja feta l’ofrena es va posar en marxa, ara sí, cap Lleida, punt i final previst de la segona etapa d’aquest viatge solidari. Una etapa en la que va patir durant tota la jornada de ratxes de vent entre suaus i fortes “però sobretot amb una carretera amb moltes pujades i baixades, que sumat a la pujada de Montserrat m’han fer decidir parar a Cervera, uns 50 km abans d’arribar a Lleida”, ha manifestat en Ferdy. I poc abans d’arribar a aquesta població ha tingut la visita, enmig de la carretera, del rosinc Josep Soler i la seva dona, l’Anna Morcillo, que l’han acompanyat una estona, “i després han marxat cap a Saragossa, on esperem veure’ns demà – per avui- dissabte”, ha explicat el regidor de Roses.

De Roses a Santiago de Compostela en bicicleta
Ferdy amb el seu amic Josep Soler a la carretera, a prop de Cervera

I a Cervera ha parat després de 125 km de ruta per fer nit a la fonda Bona Teca!, que resulta ser el Club de Fans del campió del món de Moto GP, Marc Márquez, “on m’han tractat fenomenal, fins i tot un dels socis, que no me’n recordo del nom, ha volgut col·laborar en la causa i m’ha donat 5 euros”.

I a les 6:30 d’aquest matí ha sortit en Ferdy per començar la ruta de la tercera etapa, que en principi l’haurà de portar fins a la capital d’Aragó per anar a veure la Verge del Pilar. Si ho aconsegueix farà com en la primera etapa més de 200 km, cosa factible perquè “enguany em trobo molt més bé físicament que l’any passat quan vaig anar a Sevilla, igual de gras, però amb millor forma física”, va dir Juan M. Fernández amb el seu habitual to de broma.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES
Publimas Tren de Roses
Instal·lacions Aurel Rastrojo Reformes i Construccions José Mª Fernández
Drogueria Ferdy Peixos Raul Caner S.L.
Gres-K Planet DJ Xavi Buixò
Motos Soler Empordà TV
Hotel Casa del Mar Planxisteria Ripoll
José Mª Velasco Restaurant Mas Palou
Farmacia Marta Bosch Fusteria Joan Andreu
Can Cairó Bicis a Punt
Grup Terraza Finques Berni
Calçats Montse Bistrot del Mar
Família Alabert Marcó Els Blaus de Roses
Anxoves de Roses Fan de Marc Márquez
viladeroses.cat informarà diàriament d’aquest viatge solidari d’en Ferdy