‘Ferdy’ arriba a Sant Boi de Llobregat després de 207 km recorreguts en la primera etapa del seu viatge solidari

Etapa plàcida i de turisme la que va viure ahir el regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte
En ‘Ferdy’amb el seu fill,la seva nora i els seus consogres a Sant Boi de Llobregat

Passaven poc més de les 6 del matí quan va iniciar ahir el regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, en ‘Ferdy’, el seu viatge solidari en bicicleta de Roses a l’Ermita del Rocío (Huelva), a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer . Tot i l’hora, la temperatura era agradable. Una bonança climatològica que el va acompanyar durant tot el dia, “només he tingut una mica de vent en alguns punts del trajecte”, va afirmar el regidor.

I sobre les 11 del matí va arribar a Hostalric, “i vaig decidir parar a fer un entrepà de truita, una coca cola i un cafè”.  Una parada per agafar forces i continuar pedalant fins arribar a Barcelona “al voltant de les 4 de la tarda, i com anava molt bé de temps he decidit fer una ‘tournée’ turística per Barcelona, m’he recorregut tota la façana marítima de la capital, he anat a la Rambla, he pujat fins a la plaça Catalunya i l’he tornada a baixar i després m’he anat a la plaça Espanya, i quan portava dues hores fent turisme he berenat i he decidit anar cap a Sant Boi, el final de l’etapa”, va explicar en ‘Ferdy’.

Un itinerari turístic per la capital de Catalunya que va fer que dels 170 km previstos un total de 207.

I sobre les 7 de la tarda arribava al destí de la seva primera jornada, Sant Boi de Llobregat, i quan semblava que ho tenia tot dat i beneït no va ser així “perquè no trobava habitació en cap hotel ni pensió, i finalment a les 9 y quart de la nit he trobat una, però ja em veia sota un pont”, va dir Fernández amb el seu característic humor.

I un cop enllestida l’habitació, rentat i polit en ‘Ferdy’ es va trobar amb el seu fill, en Jona, la seva nora, l’Anna, i els seus consogres. I tots junts es van anar a sopar i celebrar que la primera etapa de l’objectiu del regidor d’Esports de Roses s’ha complert.

I aquest matí, a les 7 hores s’ha tornat a muntar en la bicicleta amb l’objectiu d’arribar fins a Ulldecona després de pedalar durant 190 km aproximadament.

Aquesta és la ruta prevista de la segona de les vuit etapes previstes de Roses a Almonte:

Sant Boi de Llobregat (Barcelona) – Ulldecona (Tarragona) – 190 km aprox:

Sant Boi de Llobregat – Castelldefels – Calafell – Torredembarra – Tarragona – Salou – Cambrils – Miami Platja – Hospitalet de l’Infant – L’Ametlla de Mar – El Perelló – L’Ampolla – L’Aldea – Amposta – Freginals – Les Ventalles – Ulldecona.

Voleu col·laborar en la causa a l’igual que han  fet aquestes 40 entitats, empreses i ciutadans?

Totes les empreses, entitats i ciutadans que vulguin col·laborar en el viatge solidari d’en ‘Ferdy’ a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, ho poden fer comprant quilòmetres a 2 euros.

Les aportacions es poden fer amb un ingrés al compte bancari ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació (c/ Pescadors, 13) o bé a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN ‘FERDY’
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
VILADEROSES.CAT publicarà la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer