Ferdy entrega 5.000 € a la Fundació Roses Contra el Càncer recaptats en el seu tercer viatge solidari

Viatge solidari de Roses a Almonte, Huelva

Juan M. Fernández, Ferdy, fa entrega del xec de quasi 5.000 € a Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer

El regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, Ferdy, va viatjar en bicicleta, per tercer any i en aquesta ocasió de Roses a l’Ermita del Rocío, Huelva, per recaptar diners a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Viatge solidari de Roses a Almonte, Huelva
Juan M. Fernández, Ferdy, fa entrega del xec de quasi 5.000 € a Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer

“Ens hem quedat a 30 € d’arribar als 5.000 euros, que ara que ho penso, ja els podria haver posat i haguéssim arrodonit la xifra”, va dir Juan M. Fernández, en Ferdy, en el moment de lliurar, aquest passat divendres, el xec amb la quantitat de 4.970, 20 euros a la Fundació Roses Contra el Càncer, recaptats durant el seu tercer viatge solidari, que el va portar de Roses a Almonte, Huelva, per anar a veure a la Verge del Rocío.

Un tercer viatge solidari després dels realitzats, sempre en bicicleta, l’any 2015, que el va portar de Roses a Sevilla per anar a veure a la Verge de la Macarena, i el de l’any passat, quan va anar fins a les portes de la Catedral de Santiago de Compostela, no sense passar abans per anar a veure a la Verge de Montserrat i la Verge del Pilar.

I els gairebé 5.000 euros aconseguits enguany, gràcies a la solidaritat dels vilatans, entitats i empreses de Roses, així com “la gent que em trobo quan paro a dinar o dormir, que quan veuen el carro darrera la bici em conviden a dinar o a sopar, i els diners que no em cobren els poso després per donar-los a la Fundació”, va explicar en Ferdy, és una quantitat de diners que supera la xifra aconseguida l’any passat, quan es van recaptar 4.230 euros, i es queda a més de 1.000 euros de quan va anar a Sevilla.

Viatge solidari amb conseqüències per a la salut

I el viatge d’enguany, tot i que han estat menys quilòmetres que l’any passat els que ha hagut de recórrer en Ferdy, concretament 1.382, ha estat molt més dur a causa de les condicions meteorològiques adverses, “sí, he trobat més dies de pluja, tot i que l’aigua pel fet de mullar-te no et fa que deixes de cobrir els quilòmetres que tenies previst fer durant una etapa, però el vent si que m’ha fet molta nosa perquè no et deixa avançar, i a sobre has de fer un sobreesforç que al final ho vaig acabar pagant”, va afirmar Fernández.

Tantes hores a sobre de la bicicleta lluitant contra el vent i la pluja, més les que es va passar conduint el cotxe que va llogar per tornar a Roses, el van provocar al regidor d’Esports una infecció d’uretra, per la qual cosa va ser convalescent durant una setmana.

Diners destinats a pagar les depeses del dia a dia de la Fundació

Per la seva part, la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, va manifestar que aquesta quantitat de diners recaptats per Juan M. Fernández, aniran destinats a sufragar “els sous de les treballadores socials de la Fundació, que són indispensables per portar a terme totes les activitats que portem a terme durant tot l’any, a cobrir les despeses dels medicaments zero, que no entren a la Seguretat Social i els nostres pacients els necessiten, i a cobrir econòmicament el conveni que tenim amb un hotel de Girona, a prop de l’Hospital Josep Trueta de Girona, perquè els familiars dels nostres malalts que estan fent tractament, puguin allotjar-se”.

Serra va voler agrair “de tot cor tot l’esforç que cada any fa en Ferdy, perquè és impagable, així com als mitjans de comunicació locals de Roses, Empordà TV, i el diari digital viladeroses.cat , que quan viatja en Ferdy sabem on és i com està gràcies a les seves cròniques diàries i, per suposat, a tota la gent que ha col·laborat amb les seves aportacions. A tots, moltes i moltes gràcies”.

Tot el viatge d’en Ferdy de Roses a l’Ermita del Rocío:

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN FERDY
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
Multicòptero.com Anònims Mas Oliva
Juan y Edu Rodríguez Hostal Las Perdices (Albacete)
Simón Fernández (Beas de Segura) Juan Caballero
Groupe-Deco Empordà S.L.
VILADEROSES.CAT va publicar la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer