Roses Cultura

Ferdy fa entrega de més de 3.000 € a la Fundació Roses Contra el Càncer

Fundació Roses Contra el Càncer
Moment en el que Ferdy fa entrega del xec a Núria Páramo

En concret, 3.108 euros que va recaptar durant la pedalada solidària i el sopar posterior d’agraïment que va organitzar a casa seva

Ahir a la tarda, el rosinc Juan Manuel Fernández, regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, conegut per tothom com a Ferdy, va fer entrega a la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Núria Páramo, d’un xec de més de 3.000 euros, concretament de 3.108€ assolits durant dos dies d’aquest mes desembre. El primer, el dissabte dia 3, quan va portar a terme una pedalada amb una bicicleta estàtica per rememorar els viatges de milers de quilòmetres que durant 5 anys seguits ha fet per tota la Península Ibérica, sí, perquè fins i tot va visitar el Santuari de Fàtima, a Portugal.

I ho va fer amb una bicicleta estàtica per tranquil·litat d’ell mateix, però sobretot de la seva família,  coneixedora que per molt que pedalés no es mouria de la plaça Catalunya.
Una pedalada en el que a poc de començar es va afegir Josep Mª Torres, per després fer el mateix l’Ainhoa Martínez i el seu home, en Joan Serrano, i finalment el fill d’en Ferdy, Joan Fernández, que el van acompanyar amb altres bicicletes durant la pedalada que va durar 12 hores, perquè es va començar a les 10 del matí es va acabar a les 10 de la nit.

“Per culpa de la pandèmia feia temps que no sortia a pedalar a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer i en tenia ganes, i ho vaig fer amb una bicicleta estàtica plantada a la plaça Catalunya”, ha explicat Juan Manuel Fernández. I durant la pedalada es van recaptar 2.568 euros gràcies a les donacions que van fer els veïns i veïnes de Roses així com diferents empreses de la Vila, que es van apropar de manera solidària fins a la plaça Catalunya.

Va esdevenir una jornada dura de bicicleta, ja que “no és el mateix pedalar amb una bicicleta estàtica, amb la qual has d’estar pedalant contínuament, que si ho fas per carretera perquè quan agafas una baixada pots descansar de pedalar, però aquí no, en una estàtica es continu, per això vull agrair a en Josep Maria, l’Ainhoa, a en Joan i al meu fill que estiguéssim amb mi durant les 12 hores” va expressar Fernández, el qual en agraïment als que van estar 12 hores amb ell com als que van passar per la plaça Catalunya a donar-li ànims, va voler organitzar un sopar de gratitud “i vam venir 45 persones, les quals van posar una guardiola per fer més donatius i es van recaptar 540 euros més, que fan el total de 3.108€” .

Més de 3.000 euros que va rebre la presidenta de la Fundació, Núria Páramo, “amb molt d’agraïment”, per assenyalar tot seguit, que “seran uns diners que per destinarem, com sempre, a ajudar als nostres usuaris en tot el seu procés de la malaltia, tant de suport emocional, d’acompanyament, de facilitació de material o qualsevol aspecte que puguin necessitar”.