Ferdy guanya 90 km durant la 2ª etapa del seu viatge solidari a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)
En Ferdy assegut a taula a punt per sopar després de fer 172 km en bicicleta

Acompanyat del seu germà el primer tinent d’alcalde de Roses, Juan M. Fernández, Ferdy,  deixa enrere Cervera, final previst de la 2ª etapa del seu viatge, i arriba fins a Torrente de Cinca, poble situat a 6 km de Fraga

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)
En Ferdy assegut a taula a punt per sopar després de fer 172 km en bicicleta

Diuen que qui té un amic té un tresor. En Ferdy, no hi ha dubte, té uns quants de tresors, com van demostrar els 8 rosincs del Club Ciclista Roses que el van acompanyar durant unes quatre hores en la primera etapa del seu quart viatge solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer.

I el primer tinent d’alcalde de Roses, Juan M. Fernández, conegut per tothom com en Ferdy, té en la persona del seu germà Miguel no un tresor, sinó una immensa fortuna, ja que a part d’acompanyar-li també durant la primera etapa, ho ha fer ahir durant la segona. I ho va fer la meitat en bici i la meitat en cotxe, ja que avui ha de tornar cap a casa.
És evident que no és el mateix pedalar en la més absoluta soledat que fer-ho acompanyat. Els quilòmetres sembla (només ho sembla) que passin més de pressa si ho fas en companyia.

I en companyia van sortir tots dos després de les 8 del matí de Manresa destí Cervera, població de Lleida i final previst inicialment de la 2 etapa amb l’objectiu, evidentment, d’arribar-hi. Però al migdia no només van arribar sinó que la van deixar enrere, així que van continuar fins que es va fer l’hora de dinar.
Llavors van parar a dinar al poble d’Anglesola, passat Tàrrega.
Després de dinar van continuar, però es van trobar que el recorregut “més difícil, trenca-cames, ens hem perdut varies vegades i una d’elles ens hem aturat de l’emprenyada que portàvem perquè també són carreteres per on no circulen vehicles i és més difícil saber si anàvem en la direcció correcta”, va explicar en Ferdy.

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)
Si vols pedalar gairebé 200 kms el millor és recarregar-te d’energia (sopar a Torrente de Cinca)

Finalment sobre les 21 hores van arribar a Fraga, “i hem tingut la mala sort que estan de Festa Major i no hi havia cap habitació lliure, i hem hagut agafar la bicicleta un altre cop i anar fins a Torrente de Cinca, poble que està a uns 6 kms”, va dir Fernández un cop assegut a taula amb el seu germà Miquel en l’hotel on els van oferir un menú degustació que els germans Fernández van donar bona compte d’ell, i amb molt de gust.

Avui, sortiran passades les 8 del matí de Torrente de Cinca, però amb destins diferents, en Miguel tornarà cap a casa, a Figueres, i en Ferdy anirà, en principi, fins a Saragossa, final previst de la 3ª etapa del seu viatge solidari que el portarà de Roses a Fàtima (Portugal).

Com col·laborar en aquest viatge solidari

L’objectiu d’aquest quart viatge és, a l’igual que els tres anteriors, recaptar fons per la Fundació Roses Contra el Càncer, i la manera de col·laborar en aquest viatge solidari es fer les aportacions voluntàries que, com cada any, s’han de fer anant a la seu de la Fundació, al carrer Pescadors, nº 13, a la Drogueria Ferdy, a la Gran Via Pau Casals, nº 167, o bé fer l’ingrés al nº de compte ES 3100810213330001631271, fent constar ‘Viatge solidari’.

Tothom que faci la seva aportació també ha de portar la seva targeta o logotip que l’identifiqui (si ho desitja) per poder sortir en el mural que es farà en agraïment a totes les persones i entitats que han col·laborat solidàriament.

Etapes previstes:

1ª Etapa: Roses (Girona) – Vic (Barcelona) – 160 km aprox:

Roses – Castelló d’Empúries – Figueres – Vilafant – Navata – Besalú – Sant Jaume de Llierca – Castellfollit de la Roca – Sant Joan les Fonts – Preses – Juanetas – Sant Andreu de la Bola – Manlleu – Roda de Ter – Vic

Finalment va acabar a Manresa completant 186 km

2ª Etapa: Vic (Barcelona) – Cervera (Lleida) – 112 km aprox:

Vic – Malla – Tona – Collsupina – Moya – Calders – La Guardia – Navarcles – Sant Fruitòs del Bages – Manresa – Rajadell – Castellar – Sant Pere Salavinera – Prats del Rei – Sant Martí Sesgueioles – Saber – Estaras – Santa Fe, Olujas – Cervera

Finalment va acabar a Torrente de Cinca (al costat de Fraga) completant 172 km

3ª Etapa: Cervera (Lleida) – Saragossa – 208 km aprox:

Cervera – Tàrrega – Mollerusa – Lleida – Alcarràs– Fraga – Bujaraloz – Pina d’Ebro – Saragossa

4ª Etapa: Saragossa – Soria – 159 km aprox:

Saragossa – Garrapinillos – Barboles – Pozuelo de Aragón – Balbuente – Muro de Agreda – Fuensauco – Soria

5ª Etapa: Soria – La Matilla  (Segovia) – 150 km aprox:

Soria – Castalañazor – El Burgo de Osma – Ayllón – Grajera – Barbolla – La Matilla

6ª Etapa: La Matilla  (Segovia) – Salamanca – 184 km aprox:

La Matilla – Rebollo – Aldea Real – San Martín – Samboal – Fuente Olmedo – Ramiro – Cervillego De la Cruz – Cantalapiedra – Salamanca

7ª Etapa: Salamanca – Guarda (Portugal) – 158 km aprox:

Salamanca – Aldehuela de la Boveda – La Fuente de San Esteban – Ciudad Rodrigo – Fuentes de Oroño – Albardo – Guarda

8ª Etapa: Guarda (Portugal) – Castelo Branco (Portugal)  110 km aprox:

Guarda – Sabugal – Penamacor – Aguas – Castelo Branco

9ª Etapa: Castelo Branco (Portugal) – Fàtima (Portugal) 158 km aprox:

Castelo Branco – Retaxo – Peral – Pedrogao Grande – Caxairas – Fàtima

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES
Fusteria Joan Andreu Piscines Gutiérrez
Francis Fernández Reformes José Mª Fernández
José Fernández Iuristg
Dari Sabates i complements pell Peixos Raul Caner S.L.
Bicis a Punt Eros TotPel S.L.
ViladeRoses informa diàriament d’aquest 4art viatge solidari d’en Ferdy a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer