En ‘Ferdy’ no es pot desfer de la pluja tampoc en la seva penúltima etapa

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte

Selfie d'en Ferdy al carrer Sierpes de Sevilla

El regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, ‘Ferdy’, viu totalment xop la penúltima etapa del seu viatge solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte
Selfie d’en Ferdy al carrer Sierpes de Sevilla

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, programi el seu viatge solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer “a la primavera, l’estiu o la tardor, si toca que ha de ploure per on vaig jo, tant és que ho faci en una estació o en un altre, perquè, en teoria en Andalusia esperava trobar sol i bon temps i m’he mullat a base de bé”.

Aquesta afirmació la feia en ‘Ferdy’ ahir a la nit quan va arribar a Sevilla procedent de Córdoba, recordant que dijous, ja en la Comunitat d’Andalusia, va patir una jornada de pluja amanida amb el vent, i ahir “des que he sortit de Córdoba a les 7 i mitja del matí fins a l’1 del migdia he pedalat sota una pluja increïble. Plovia tant que m’he hagut de resguardar un par de vegades sota un pont perquè estava completament xop i congelat de fred”, va dir ahir en Ferdy quan es trobava en el carrer Sierpes de Sevilla “escoltant una tuna que hi havia al carrer”.

Sobre les 2 del migdia va arribar a Lora del Río, municipi previst com a final de la setena etapa, i va parar a dinar a la Penya Sevillista de la localitat. Un cop dinat va pedalar en direcció a la capital d’Andalusia, on va arribar a les 9:30 de la nit després d’haver pedalat durant 141 quilòmetres.
Tot seguit de reservar dos nits en un hotel, rentar la roba i dutxar-se, es va anar a trobar “amb uns treballadors de l’Ajuntament de Roses, que cada any per aquestes dates s’agafen uns dies de festa i enguany han decidir venir a Sevilla, i ja aprofitarem per veure’ns”.

I aquest matí, amb calma, ha sortit per cobrir els 60 km que el separen de l’Ermita de la Verge del Rocío, ubicada en el terme municipal d’Almonte, Huelva, “i demanar a la Verge per tots els meus éssers estimats, la meva cunyada i els meus amics”, complint així el seu objectiu primordial, que és “arribar al final del meu viatge en favor de la Fundació Roses Contra el Càncer”.

I un cop complert l’objectiu del viatge tornarà un altre cop cap a Sevilla, però “si plou o es mou una mica una branca per culpa de l’aire la bici es queda a Almonte i em torno en autobús, perquè estic fins al ‘gorro’ d’aigua i de vent”, va dir en Ferdy amb el seu habitual humor.

Aquesta és la ruta prevista per ‘Ferdy’ en la última etapa del seu viatge solidari:

Sevilla – El Rocío (Almonte, Huelva) 60 km aprox.

Voleu aportar el vostre gra de solidaritat a la causa?

Totes les empreses, entitats i persones que vulguin col·laborar en el viatge solidari d’en ‘Ferdy’ a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, ho poden fer comprant quilòmetres a 2 euros.

Les aportacions es poden fer amb un ingrés al compte bancari ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació (c/ Pescadors, 13) o bé a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN FERDY
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
Multicòptero.com Anònims Mas Oliva
Juan y Edu Rodríguez Hostal Las Perdices (Albacete)
Simón Fernández (Beas de Segura)
VILADEROSES.CAT publicarà la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer