Ferdy porta menys pes a la bicicleta en el seu viatge solidari ja que li van agafar ‘prestat’ el cronòmetre

De Roses a Sevilla en bicicleta
En Ferdy a casa dels seus cosins de Mengibar / Foto: Jona Fernández

Va parar a dinar i després, quan portava uns quants quilòmetres, en Ferdy es va donar que no portava el cronòmetre

De Roses a Sevilla en bicicleta
En Ferdy a casa dels seus cosins de Mengibar amb la samerreta que li va regalar el Club MTB Mengibikes / Foto: Jona Fernández

Més de 1.000 quilòmetres ha fet ja Juan M. Fernández, Ferdy, en bicicleta en el seu viatge de Roses a Sevilla. Concretament 1.026. Però a partir d’ara ja no els podrà comptabilitzar amb el cronòmetre amb el que va sortir de la Vila rosinca, ja que en una parada que va fer a Navas de San Juan, “per menjar uns espaguetis a la carbonara, vaig deixar la bicicleta a la porta del restaurant i ja vaig veure a un grup de mainada jugant al voltant de la bici, però no vaig fer cas, i després quan portava una estona pedalant em vaig donar compte que no el portava. Algú del nens el va agradar i el va agafar”, va explicar Ferdy al final de l’etapa.
Una etapa que no va acabar a Andujar com havia previst en un principi, “no, perquè el meu cosí, en Simon, de Beas, em va dir que anés a dormir a Mengibar a casa d’un altre cosí, i com no està molt lluny d’Andujar vaig anar, perquè és millor està amb la família que no pas sol, no?”. Una jornada ciclista “dura, d’aquestes que li diuen trenca cames”, va dir en Fernández. I a més, perquè l’acumulació de km a les seves cames comença a notar-se, “sobretot la que vaig passar per Requena que van ser molts de quilòmetres, molts, de continua pujada”.

I a Mengibar, ja instal·lat a casa dels seus cosins va arribar el fill del regidor de Festes i Carnaval de Roses, en Jonathan Fernández, el qual l’acompanyarà en les pròximes i últimes dues etapes fins arribar a Sevilla. A més, el Club MTB Mengibikes el va regalar una samarreta commemorativa d’aquest viatge solidari en favor de la Fundació Roses contra el Càncer.
Uns ciclistes que tenien previst, almenys alguns d’ells acompanyar-li en la sortida d’avui durant uns quants quilòmetres de l’etapa d’avui, la setena, que l’ha de portar fins a Écija.