‘Ferdy’ recupera els quilòmetres que no va poder fer a la 2ª etapa i arriba a Almansa (Albacete) després de 200 km

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte

Ferdy a Benifaió, localitat valenciana on parar a dinar

El regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández fa una etapa maratoniana de 201 km de Vila-real Castellón) a Almansa (Albacete) en la quarta etapa del seu viatge solidari en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte
Ferdy a Benifaió, localitat valenciana on parar a dinar

S’ho havia ficat entre cella i cella. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, volia recuperar els 70 km que no va poder realitzar durant la segona etapa del seu viatge solidari en bicicleta a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, a causa del fort vent que li va bufar en contra durant tota la jornada.

Diumenge va recuperar 30 del 40 quilòmetres. No va poder compensar la totalitat per culpa del vent, però ahir, va sortir a les 7:15 hores de Vila-real “decidit a fer els 200 quilòmetres que em separaven d’Almansa per compensar la pèrdua del segon dia”.

I quan portava uns 36 km va arribar a Sagunto, població que era el final d’etapa de diumenge, i va decidir parar a esmorzar per agafar amb forces l’entrada, però sobretot la sortida de València. Va resultar ser una bona decisió perquè “en València m’he tornat boig per sortir de la ciutat sense haver d’agafar l’autovia, que no la volia agafar per la meva seguretat”.

Quan ho va aconseguir es va aturar uns 30 km després per dinar al poble de Benifaió, on es va cruspir “uns espaguetis a la carbonara i un bistec”.

Ja a la tarda, en ‘Ferdy’ es va perdre pels voltants de Xàtiva, i quan va recuperar la ruta correcta no va parar fins arribar a Almansa a prop de les 10 de la nit, “estava tot tancat quan he arribat, i menys mal que la Policia Local al veure’m m’ha donat un cop de mà i m’ha buscat habitació”, va explicar el regidor d’Esports de Roses.

Doncs Almansa és la població on havia previst finalitzar la quarta etapa del viatge solidari que portarà a Juan M. Fernández a Almonte (Huelva) per visitar a la Verge del Rocío, i Almansa és a on ahir va passar la nit.

Aquesta és la ruta de la cinquena de les vuit etapes previstes per en ‘Ferdy’ per anar de Roses a Almonte:

Almansa (Albacete) – Alcaraz (Albacete) – 154 km aprox:

Almansa – Bonete – Villar de Chinchilla – Estació de Chinchilla – Balazote – Los Chospes – Robledo – Alcaraz

Totes les empreses, entitats i persones que vulguin col·laborar en el viatge solidari d’en ‘Ferdy’ a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, ho poden fer comprant quilòmetres a 2 euros.

Les aportacions es poden fer amb un ingrés al compte bancari ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació (c/ Pescadors, 13) o bé a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN ‘FERDY’
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
VILADEROSES.CAT publicarà la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer