Ferit greu un turista francès en un accident entre dues motos d’aigua a la platja de l’Almadrava

Platja de l'Almadrava
Moment que arribava l'helicòpter del SEM a la platja de l'Almadrava

En un primer moment s’ha alertat que a conseqüència de l’accident, el ferit, de 43 anys, havia sofert l’amputació d’una cama  

Al voltant de les 18 hores el telèfon d’emergències del 112 ha rebut l’alerta d’un accident entre dues motos d’aigua a la platja de l’Almadrava, on està ubicat el xiringuito,  amb un ferit greu en una cama. Fins i tot, la Policia Local de Roses ha rebut en un primer moment l’avís que l’home ferit, un turista francés de 43 anys, tindria la cama amputada a conseqüència de l’accident.

Els serveis d’emergències de Salvament Marítim, ambulància i helicòpter del SEM i els Bombers de la Generalitat, així com els cossos de seguretat de la Policia Local de Roses i Guàrdia Civil, s’han desplaçat al lloc dels fets, que han pogut comprovar, sortosament, que el ferit no tenia la cama amputada, sinó una ferida oberta de gran importància.

La víctima, en quedar en el moment de l’accident entre les roques de darrera del xiringuito ha resultat més fàcil evacuar-lo amb l’embarcació de Salvament Marítim fins al port esportiu de Roses, on ja l’estava esperant l’helicòpter, que l’ha portat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.