Ferran Adrià recomana als empresaris de l’Alt Empordà centrar-se en la gestió de les empreses

Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà
Un moment de la sessió de webinar organitzat per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, protagonitzat per Ferran Adrià

El xef Ferran Adrià, ànima del BulliFoundation, ha protagonitzat un webinar organitzat per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Durant el webinar organitzat per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà sobre “la importància de la gestió en l’educació”, Ferran Adrià  ha recomanat als empresaris centrar-se en la gestió de les seves empreses i comprendre la seva situació financera. Considera bàsic “potenciar l’ensenyament de la gestió i que es converteixi en una de les matèries importants de l’educació”. També ha demanat que les administracions no posin traves i considera bàsic l’allargament dels ERTO fins a final d’any perquè les empreses puguin anar endavant.

“La innovació genera empreses i llocs de treball i en aquests moments la creativitat és bàsica i també ho és l’esforç i la lluita”, ha remarcat Adrià, que ha aprofitat la sessió per difondre noves idees, per compartir la seva experiència i per parlar dels canvis que s’estan produint en la manera de treballar i en el món online. Ha recomanat l’especialització i estar atent a les oportunitats i com a una de les eines importants ha fet esment a les línies impulsades des de la seva fundació per fer balanços i analitzar les situacions de les empreses.
El president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Empordà, Miquel Gotanegra, ha recordat que Ferran Adrià “ha revolucionat el món de la gastronomia i és una artista de la cuina, un geni. A partir d’una petita empresa amb recursos limitats ha aconseguit les màximes distincions a l’àmbit mundial”. L’encarregat de moderar la sessió ha estat Ignacio de Juan-Creix, business strategies, innovation & creative executive.

L’Associació d’Hostaleria ha organitzat diversos webinars, que han comptat entre altres, amb la participació dels més prestigiosos representants de la gastronomia catalana com Joan Roca i Ferran Adrià, per posar sobre la taula les millors idees i donar suport als associats per superar aquest moment complicat.