Fes-te d’or amb la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries a la vegada que ajudes als més necessitats

Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries

La Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries té a la venda números del Sorteig d’Or, loteria que no es va poder celebrar a l’estiu a causa de la pandèmia i que es portarà a terme el proper 26 de novembre

Des de l’inici de la crisi sanitària la Creu Roja Roses- Castelló d’Empúries ha hagut d’intensificar la seva activitat treballant per donar resposta a les persones més necessitades, que han vist agreujada la seva situació a causa de l’emergència sanitària.

En aquest sentit, des de l’entitat humanitària s’han realitzat més de 1.000 trucades a persones grans per combatre la soledat, s’han impulsat ajudes econòmiques per a necessitats bàsiques per valor de 50.000€, s’ha donat suport a famílies per al seguiment de l’activitat escolar del seus fills, s’han fet compres a domicili per a aquelles persones que no ho podien fer per elles mateixes, a més de tenir que obrir un canal d’assessorament per atendre consultes laborals i digitalitzar tots els cursos de fomarció per tal de no aturar els itineraris d’inserció laboral.

I per portar a terme totes aquestes acciona es necessiten molts de recursos econòmics. “I una font important és la loteria del Sorteig d’Or que cada any se celebra a l’estiu, concretament al mes de juliol, però que a causa de la pandèmia de la Covid-19, enguany s’ha ajornat i es farà el sorteig el proper 26 de novembre”, ha assenyalat la coordinadora local de la Creu Roja Roses- Castelló d’Empúries, Clàudia De Cruz.

Per aquest motiu, des de l’entitat humanitària es fa una crida convidant als vilatans a que provin sort comprant un número del Sorteig d’Or i tenir, així, l’oportunitat de fer-se d’or, ja que per només 5 euros es pot guanyar 3 M€, a la vegada que s’ajuda als més necessitats en adquirir el dècim.

Motiu de la crida

El perquè la Creu Roja de Roses-Castelló d’Empúries i, de fet, de totes les seus a nivell nacional s’ha vist obligada a fer una crida per adquirir loteria és per la necessitat de obtenir recursos econòmics per continuar atenent als més necessitats, però també i sobretot “perquè ara se solapen la venda de dos loteries, la del Sorteig d’Or i la del Sorteig de Nadal, la qual cosa ens genera tota una problemàtica, perquè la primera és la nostra principal font de finançament i la segona no tindrem de preparar i distribuir tots els dècims pels comerços, els quals molts d’ells, a més, no sabem si estaran oberts”, ha assenyalat el president del la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries.

Venda dels números del Sorteig d’Or

Els interessats en adquirir un número del Sortegi d’Or poden dirigir-se a la seu de la Creu Roja Roses- Castelló d’Empúries, ubicada a la Carretera de les Arenes, 10-12, o en algun dels comerços de Roses, ja que s’han distribuït dècims per molts dels establiments comercials de la Vila per a tal menester.

Ara mes que mai, la solidaritat és crucial perquè a la Creu Roja pugui continuar desenvolupant la nostra tasca. I el Sorteig d’Or és el mitja per fer-ho possible.