Nadal a Roses

Festa #17480 de Roses

Roses celebrarà el proper 1 d’octubre la festa #17480 que servirà de presentació del Carnet Jove de Roses

El proper dia 1 d’octubre, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses durà a terme la Festa  #17480,  on es presentarà el Carnet Jove Local de Roses. Aquest esdeveniment tindrà lloc a la Ciutadella a partir de les 17 hores i es dividirà en dues parts diferenciades.  

Durant la primera part la DJ Núria Busuioceanu i  la DJ Alegre amenitzaran la festa per als i les joves de 12 a 18 anys.
Mentre es gaudeix de la música proposada pels DJ’s, es podrà veure la projecció de les ofertes de les que podran disposar els i les joves presentant el carnet, a partir d’aquest mes d’octubre. 

Aquesta primera part de la festa finalitzarà a les 20 hores.

I una hora després, a les 9 del vespre, es donarà inici a la segona part de la #17480 , dirigida als i les joves majors de 18 anys.
En aquesta segona part, els assistents ballaran al son de la música proposada pel DJ Bouler, el qual a les 11 hores donarà el relleu als WAIKIKI, un grup de versions que delectarà al públic amb la seva proposta musical fins a la 1 de la nit, que serà quan el DJ Víctor Abad, punxarà música fins a dues hores, després, les 3 de la matinada, que és quan es donaran per finalitzades un total de 9 hores de festa .

Durant tota la festa, hi haurà una carpa de l’Àrea de Joventut on es facilitarà informació a totes les persones interessades referent a totes les activitats i tots els serveis que ofereix el departament al llarg de l’any.

La regidora de Joventut ha assenyalat durant la presentació que “des de l’Àrea de Joventut volem que el jovent es faci seva la #17480 per molts motius, primer perquè va ser una de les necessitats expressada pel col·lectiu juvenil al Pla Local de Joventut i després perquè és el millor segell identitari per fomentar el sentiment de pertinença i sentir-se orgullós de ser de Roses”.

L’entrada serà totalment gratuïta i hi haurà servei de barra.