Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La festa i el bon rotllo de Merkado Negro tanca amb èxit el tercer cicle de ‘Música al Castell de Llers’

Música al Castell de Llers
Els figuerencs de Merkado Negro van fer xalar dissabte al públic present al darrer concert del cicle 'Música al Castell de Llers'

L’organització, l’associació Fira Bruixa  Llers, ja treballa en la quarta edició d’aquest cicle musical d’estiu  al Castell de la població

Música al Castell de Llers
Els figuerencs de Merkado Negro van fer xalar dissabte al públic present al darrer concert del cicle ‘Música al Castell de Llers’

El grup figuerenc Merkado Negro va tancar dissabte el cicle d’estiu ‘Música al Castell de Llers’, que ha celebrat la tercera edició. En aquesta ocasió el temps va respectar també el concert de tancament i es va poder celebrar sota les estrelles, al peu de la Torre de l’Homenatge.
“Va ser un gran final de festa, perquè, com l’any passat, els Merkado Negro van aconseguir que el públic s’aixequés de les seves cadires i comencés a ballar”, va explicar Anna Admetlla, portaveu de l’associació Fira Bruixa Llers, entitat organitzadora d’aquest cicle de concerts al castell del municipi.

I es que el grup liderat per Sebastián Cortés, més conegut com en ‘Tote’, va preparar alguns peces especials del seu flamenc-fusió amb ritmes de rock, jazz i funk per la seva actuació a Llers d’aquest passat dissabte. Actuació que va esdevenir en la cirereta ideal pel tancament de la tercera edició del cicle ‘Música al Castell de Llers’, que ha tornat a ser tot un èxit.

Merkado Negro va tancar cinc dissabtes de música durant els quals han actuat el Quartet de corda Gerió, Bourbon, Coplazz i Madam Boogie.

Hi haurà 4ª edició del cicle ‘Música al Castell de Llers’

Un èxit que fa que a l’organització ja pensi en la quarta edició que, tot i que no hi haurà grans modificacions sí que presentarà una oferta variada per atraure tot tipus de públic en una fortalesa amb diferents espais amb encant. Així, aquest any, per exemple, ja es va fer un canvi d’ubicació de l’escenari que l’organització ha valorat “molt positivament, perquè permet que hi càpiga més públic amb excel·lent visibilitat”..

D’altra banda, Nuri Llinares, una altra component de Fira Bruixa Llers, va anunciar que “no només es pensa en una pròxima edició d’estiu sinó també en alguna actuació musical o teatral per desenvolupar durant l’hivern també al recinte del castell”.