Festa de la llengua catalana a Roses

Acte de cloenda cursos de català

Avui es duu a terme l’acte de cloenda del cursos de català i la darrera edició del Voluntariat per la llenguaActe de cloenda cursos de català

L’Oficina de Català de Roses clou avui els cursos de llengua catalana que s’han portat a terme en el darrer període lectiu, així com l’última edició del Voluntariat per la llengua.

I ho farà aquesta tarda al Teatre Municipal de Roses en un acte que esdevindrà en una festa de la història i la llengua catalana, ja que amb motiu de la commemoració dels fets de 1714, els arxivers municipals de Roses, Josep M. Barris i Pol Meseguer, impartiran una xerrada sota el títol ‘Una presència quieta: la Guerra de Successió a Roses (1705-1714)’.

Així també, els alumnes de català i les persones que han conformat, enguany, les parelles lingüístiques, procediran a la lectura de diferents textos històrics.

I per finalitzar aquest acte de cloenda, que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i del regidor de Cultura, Marc Danès, els assistents degustaran diferents menjars típics d’arreu del món elaborats pel mateixos alumnes de català.