Festa d’Homenatge a la Vellesa de Roses 2019

Festa d'Homenatge a la Vellesa de Roses 2019

Aquest dilluns, 8 d’abril, s’obren les inscripcions de la Festa a la Vellesa de Roses d’enguany

Festa d'Homenatge a la Vellesa de Roses 2019El pròxim 4 de maig de 2019 tindrà lloc a Roses la 71a edició de la Festa d’Homenatge a la Vellesa. La celebració, molt arrelada al municipi, compta cada any amb una gran participació i en aquesta edició s’hi suma la generació del 1949.

A partir del dilluns, 8 d’abril, i fins al divendres dia 12, l’Ajuntament de Roses mantindrà obertes les inscripcions per assistir a aquesta nova edició de la Festa d’Homenatge a la Vellesa. Els interessats han d’adreçar-se, entre el 8 i el 12 d’abril, al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, de 10 a 13 h. Per participar, cal estar empadronat a Roses.

La celebració d’enguany s’iniciarà a partir de les 11:30 h, amb la concentració de tots els homenatjats, padrins i autoritats davant l’Ajuntament, a la plaça de Catalunya, per dirigir-se cap a l’església parroquial acompanyats de la Colla Gegantera. 

A les 12 h tindrà lloc l’ofici solemne a l’església parroquial. A partir de les 13:30 h s’obrirà l’acte públic d’Homenatge a la Vellesa a la plaça Frederic Rahola i, a les 14 h, es farà el dinar mariner. Tot seguit es farà el lliurament de medalles commemoratives als homenatjats que assisteixen a la festa per primera vegada.

La festa finalitzarà amb un ball.