Roses Cultura

La Festa Major de Roses va esdevenir un èxit de públic

Festa Major de Roses 2017
Moltíssima gent va assistir tants als diferents actes de la Festa Major de Roses 2017 com al ball de fi de festa

El regidor de Festes, Francesc Giner defineix la Festa Major com a “multitudinària”, tot i  que reconeix que s’ha de millorar petits aspectes de logística, com “replantejar-nos posar més WC per a les dones a les Barraques”

Festa Major de Roses 2017
Moltíssima gent va assistir tants als diferents actes de la Festa Major de Roses 2017 com al ball que la va cloure, a càrrec de ‘Fugados de Alcatraz’

“Multitudinària”, amb aquest adjectiu va valorar el regidor de Cultura i Festes, Francesc Giner, la Festa Major de Roses, que va finalitzar aquest passat dimarts. Una qualificació basant-se en que a tots els actes programats per l’Ajuntament durant aquest dies va tenir molta convocatòria de públic. En pràcticament tots els actes, tant de caire social, cultural, històric, lúdic, esportiu i tradicional que es van celebrar al llarg de 6 dies, els rosincs i rosinques, més el visitants, van respondre assistint en massa.

La Festa Major de Roses ja fa uns quants anys cap aquí que dóna cabuda a activitats pensades per al gaudi de tots els públics i tots els gustos, “una fórmula que funciona, i per això el departament de Festes té previst continuar apostant per tirar-la endavant els propers anys”, va significar Giner.

Unes activitats que per si mateixes ja atrauen l’atenció del públic, funcionen i tenen èxit, per tal motiu, el que funciona no s’ha de canviar. Tot i això, el regidor de Festes reconeix que en quant a la logística s’ha de millorar petits aspectes, com per exemple posar més WC destinats a les dones al recinte de Fires i Barraques, “sí, reconec que ens hem de replantejar de posar més lavabos per a les dones, perquè jo també vaig estar-hi, i vaig veure que és necessari”.

Sobre el fet que la plaça Catalunya, possiblement, s’hagi quedat petita, per l’augment de persones any rere any volen assistir tant a la trobada de gegants com per veure l’actuació de l’associació Balldemar amb les seves danses tradicionals, Giner, va remarcar que “és el lloc adient per celebrar-ho, perquè si ho fem en un altre indret potser molta gent no hi vindria”.

I precisament, aquest darrer aspecte ratifica la valoració del regidor en qualificar la Festa Major de Roses 2017 de “multitudinària”.