Festival de Dansa i Música a Roses en favor dels nens de La Cité de la Solidarité de Guinea Conakry

Associació dels Amics de Guinea Conakry

Aquest diumenge, 15 de novembre, se celebra al Teatre Municipal de Roses el Festival benèfic en favor dels nens i nenes que viuen a La Cité de la Solidarité

Associació dels Amics de Guinea ConakryCom cada any l’Associació dels Amics de Guinea Conakry celebra el seu Festival de Dansa i Música per ajudar als nens i nenes de La Cité de la Solidarité, un veïnat creat en una antiga caserna de l’exercit francès, que el govern de Guinea va convertir en un gueto veïnal on conviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques i en una pobresa extrema, ja que ni tan sols poden subsistir amb l’únic mitjà amb el que podien menjar: les almoines dels seus conciutadans.

Un Festival que torna a celebrar-se en les seves dates habituals, és a dir, en el mesos finals de cada anys, després que el de l’any passat, per motius d’agenda del teatre, s’organitzés el passat mes de gener d’enguany.

Així, aquest proper diumenge, 15 de novembre, a les 18 hores, els rosincs i rosinques tenen una cita amb la solidaritat envers el nens i nenes més pobres de Guinea Conakry.

En aquest acte festivo-solidari-cultural, d’una hora de durada aproximadament, estan previstes l’actuacióo dels ballarins i ballarines de l’Escola de Dansa de Mònica Lucena, i els finalistes i semifinalistes del programa de TV  ‘La Voz Kids’ de 2015.

I en cada edició d’aquest Festival a la seva finalització es realitzarà un sorteig de diferents regals donats per particulars i comerços de Roses.
Així, amb el donatiu de 6 euros  per assistir a aquest acte festivo cultural, que val 6 euros, es podrà adquirir una tira de números al preu d’1 euro per poder participar en el sorteig.