Uns 750 € recapta a Roses el Festival d’ONA ‘Tots som artistes’ pels discapacitats intel·lectuals de l’Alt Empordà

Festival d’ONA ‘Tots som artistes’ a Roses

Diferents actuacions del Festival d’ONA ‘Tots som artistes’ celebrat al Teatre Municipal de Roses

Diners que aniran destinats a que els associats d’ONA continuïn desenvolupant la seva vena artística i treguin tot el seu talent a lluir

Festival d’ONA ‘Tots som artistes’ a Roses
Diferents actuacions del Festival d’ONA ‘Tots som artistes’ celebrat al Teatre Municipal de Roses

Un any més, ONA, Associació de Famílies de Discapacitats Intel·lectuals de l’Alt Empordà, va celebrar un festival solidari al Teatre Municipal de Roses per tal de recaptar fons pels seus associats.

Associats que treballen de dilluns a divendres a la Fundació ALTEM, i que després no tenien cap alternativa d’oci als caps de setmana fins que ONA va crear un taller lúdic i artístic on aprenen a fer teatre i cantar en playback, per després actuar arreu de la comarca. Un taller que necessita d’uns recursos econòmics per poder desenvolupar-se i que aconsegueixen amb les actuacions com la que van fer a Roses “gràcies a la col·laboració de FADIR, que ens va sol·licitar el teatre, a l’Ajuntament de Roses, i a l’escoles de Dansa Mònica Lucena i GimRos per fer possible aquest festival”, va agrair la presidenta d’Ona, Marisol Boix, tot just abans d’iniciar-se l’espectacle.

Un espectacle que, a banda de les escoles esmentades per Boix, també va actuar el Grup Artístic Ona, composat pels associats de l’entitat, que van demostrar que ja tenen experiència en això d’actuar dalt d’un escenari.

I el Festival que es va desenvolupar sota el nom ‘Tots som artistes’ va recaptar uns 750 euros que aniran destinats a que els discapacitats intel·lectuals desenvolupin la seva vena artística i demostrin tot el seu talent davant del respectable, perquè d’això es tracta, que els associats d’ONA, a part de treballar de dilluns a divendres, puguin també divertir-se, i de debò.