El Festivalet de Roses comença a enllestir la seva programació

Festivalet de Roses

Les cantants Paula Valls (esquerra) i PAVVLA actuaran al Festivalet de Roses

El soul de Paula Valls, el folk de PAVVLA, tastets gastronòmics i un concurs d’Instagram, primeres novetats del Festivalet de Roses

Festivalet de Roses
Les cantants Paula Valls (esquerra) i PAVVLA actuaran al Festivalet de Roses

La nova edició del Festivalet de Roses, que es va donar a conèixer l’any passat com a Festivalet Posta de Sol, fa públic les seves primeres novetats musicals que es podran gaudir el dissabte 11 i diumenge 12 de novembre de 2017.
La primera d’elles serà l’actuació de les dues grans revelacions de la música catalana: Paula Valls i PAVVLA.

Pel que fa a Paula Valls, aquesta jove cantant de Manlleu, de 18 anys es va donar a conèixer l’any passat amb el seu primer E.P, Black and White, en el qual combina soul i Rhythm and blues així com virtuosisme i expressivitat amb un nivell qualitatiu difícil de trobar a la contrada. A Roses oferirà un concert intimista on poder degustar la seva exquisida veu.

I la Pavvla (Paula Jornet és el seu veritable nom) és una cantant i actriu catalana instal·lada a Brighton que connecta la balada folk amb l’electrònica. Fitxada al segell Luup Records, va debutar l’any passat amb Creatures, un treball de gran calidesa que la va convertir en una  referència obligada gràcies a cançons com GUNS i Skin.

La segona de les activitats programades té relació amb la gastronomia, ja que es tracta del Pica-Tasta, que tant d’èxit va tenir l’any passat, on els assistents podran tornar a degustar uns tastets gastronòmics a la plaça de les Botxes, oferint la possibilitat d’esmorzar o fer el vermut mentre es gaudeix de la música davant del mar.
Aquest any participen el Restaurant Àsia, amb menjar xinès i japonès;  Eidos Beer, amb una proposta de cervesa artesana feta a Roses;  més Brevatges i Can Jordà, que aportaran vins de la D.O Empordà i tastets de cuina empordanesa.

Concurs d’Instagram

Per últim, s’anuncia també que el proper dimecres 11 d’octubre s’obrirà el termini de participació al Concurs d’Instagram del Festivalet; el qual demana publicar  fotografies tant de les postes de sol de Roses com del Festivalet de Roses amb les etiquetes #postadesolroses i  #visitroses a http://www.instagram.com/festivaletroses i que premiarà als guanyadors amb una passejada amb menorquina per la Badia de Roses durant la Posta de Sol, per a dues persones. Teniu les bases completes amb tots els detalls al següent enllaç.