El Festivalet de Roses torna per l’Estiuet de Sant Martí

Festivalet Posta de Sol de Roses

Imatge del Festivalet Posta de Sol de Roses de l'any passat que va ser una de les guanyadores del concurs

El Festivalet de Roses, conegut com el Festivalet de la Posta de Sol, i que tant d’èxit va assolir l’any passat en la seva estrena torna a celebrar-se els dies 11 i 12 de novembre, coincidint amb l’Estiuet de Sant Martí

Festivalet Posta de Sol de Roses
Imatge del Festivalet Posta de Sol de Roses de l’any passat que va ser una de les guanyadores del concurs de fotografia

Després de la bona collida de la primera edició del Festivalet  celebrat l’any passat a Roses, tot coincidint amb l’estiuet de Sant Martí, que es va donar a conèixer com el Festivalet Posta de Sol, torna a celebrarse el dissabte 11 i diumenge 12 de novembre, amb una proposta de concerts a peu de platja, tasts gastronòmics mentre es gaudeix de la meravellosa posta de sol que ofereix la badia de Roses.
Com en l’any anterior, durant el cap de setmana del Festivalet se celebraran concerts a la platja de Roses, alguns al matí i d’altres al capvespre, coincidint amb la posta de sol, a banda d’oferir propostes gastronòmiques que permetran passar als assistents tota la jornada al municipi. L’estètica cuidada i minimalista dels escenaris convertirà la platja de Roses en l’espai chill-out perfecte per gaudir de la música i de la millor posta de sol de la Costa Brava.

La selecció dels músics tornarà a ser eclèctica, convidant el millor de la cartellera indie del panorama pop català. Als propers dies anirem desvetllant els artistes participants.

També com a novetat i per escalfar motors, aquest any es duran a terme un seguit d’activitats artístiques, lúdiques i culturals durant les setmanes prèvies al certamen totes vinculades al a la posta de sol.

Aquest any també, se celebrarà un concurs d’Instagram que convidarà a retratar les bondats de les postes de sol a Roses, oferint un suculent premi al guanyador.