Els fets delictius baixen a Roses més d’un 15 %

Junta Local de Seguretat de Roses

La Junta Local de Seguretat de Roses celebrada divendres passat

El conseller d’Interior, Jordi Janés va presidir juntament amb l’alcaldessa Montse Mindan la Junta Local de Seguretat de Roses

Junta Local de Seguretat de Roses
La Junta Local de Seguretat de Roses celebrada divendres passat

El conseller d’Interior, Jordi Jané, juntament amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va presidir divendres a la tarda la Junta Local de Seguretat de la Vila per passar balanç a les actuacions i resultats assolits pels cossos policials de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional durant l’any 2016.

Els resultats assolits marquen un descens del 15,6% dels fets delictius a Roses. Xifra per la qual el conseller va “agrair a l’Ajuntament de Roses i a la seva alcaldessa per la bona feina que es fa per reduir els nivells de delinqüència a un municipi tant important”, per remarcar que aquesta reducció ha estat “possible gràcies a l’acció policial, a la bona coordinació de tots els cossos de seguretat per aconseguir reduir aquest més del 15 % els fets delictius a Roses”.

El total de delictes contra les persones disminueix un 3%, i els delictes contra el patrimoni baixen un 19,7%; per tipologia de delictes, hi ha un reducció dels robatoris amb força a domicili (10%), els robatoris amb força a l’interior de vehicles també baixen un 48,3%; i els robatoris amb força a establiments descendeixen un 39,5%.

A la reunió també hi van assistir el director territorial d’Interior a Girona, Albert Ballesta; el comissari cap de la Regió Policial Girona, Josep Milán; el sotsinspector cap de l’ABP Roses, Gabriel Garcia; l’inspector cap de la Policia Local, Eduard Campà, i el regidor de Serveis Públics, Juan M. Fernandez.