Suquet de peix de Rose

Els figuerencs ‘Mercado Negro’ tornen a tancar el cicle ‘Música al Castell de Llers’

‘Mercado Negro’ posarà fi amb la seva actuació a la tercera edició d’aquest cicle de 5 concerts al Castell de Llers

Música al Castell de LlersEl cicle d’estiu ‘Música al Castell de Llers’ es tanca demà dissabte, 13 d’agost, amb l’actuació de Merkado Negro, grup de flamenc-fusió amb ritmes com el Rock, el Blues, el Funk o el Jazz, que tornarà, ja ho va fer l’estiu passat, a tancar el cicle de 5 concerts ‘Música al Castell de Llers’.
Proposta en la que s’ha pogut sentir diferent gèneres musicals interpretats pel Quartet de Corda Gerió, el grup Bourbon, el duo de Coplazz i trio que composen La Madam Boogie, que van recuperar, dissabte passat, la sonoritat original del Boogie Woogie fent gaudir de valent al nombrós públic assistent.

El concert de Merkado Negro es desenvoluparà a partir de les 23 horesl’aire lliure, i només en cas de mal temps es farà a la sala noble del castell.

El cicle ‘Música al castell de Llers’ va nèixer l’any 2014 organitzat per la Fira Bruixa Llers, en col·laboració amb l’Ajuntament. Iniciativa que esdevé una excel·lent oportunitat per escoltar bona música enmig de les pedres de l’espectacular recinte del castell mentre els assistents poden degustar, si així els bé de gust, uns particulars mojitos.