Figueres acull avui la propera sessió de fotos del calendari “Bombers amb Causa”

Calendari "Bombers amb Causa"

Avui, al migdia, es farà la sessió de fotos del calendari 2017 a Figueres, amb el Museu Dalí com a element protagonista

Calendari "Bombers amb Causa"Els Bombers de la Generalitat i l’Hospital Sant Joan de Déu continuen treballant en l’edició 2917 del calendari solidari “Bombers amb Causa”. Concretament, avui dissabte, es duran a terme les dues properes sessions de fotos, a Figueres.

Els Bombers de la Generalitat acompanyaran els nens i nenes de l’Hospital Comarcal de Figueres en la fotografia que es farà a l’exterior del Museu Dalí.

Els fotògrafs gironins Jordi Ribot i Joan Castro, de l’agència Iconna, professionals de reconegut prestigi, seran els encarregats de realitzar les fotografies. Tots dos, a l’igual que la resta de fotògrafs, col·laboren en el projecte solidari de forma totalment altruista.

I el proper dimarts, 17 de maig, es farà a Ribes de Freser, i es durà a terme, concretament, a les instal·lacions del Cremallera de Núria.

Els infants, els autèntics protagonistes del calendari solidari

Com en les edicions anteriors, el calendari solidari 2017 comptarà amb fotografies captades a diferents localitzacions de Catalunya així com d’Andorra, i els protagonistes tornaran a ser els nens i les nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD), fotografiats amb efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i els Bombers de Barcelona.

Com en edicions anteriors, aquests diners seran destinats íntegrament a finançar, per cinquè any consecutiu, la beca Bombers amb causa, que investiga les malalties maternoinfantils. En aquest sentit, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va lliurar a l’Hospital Sant Joan de Déu, a principis d’abril, un xec per valor de 60.224€ corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa 2016.