‘Figuretes de vidre’, de Tennessee Williams, a Roses de la mà de Tequatre de Figueres

‘Figuretes de vidre’ és un retrat de la silenciosa desesperació dels anys 30, una evocació a la nostàlgia dels temps passats, de la soledat i dels amors perduts

'Figuretes de vidre’, de Tennessee Williams
‘Figuretes de vidre’, de Tennessee Williams

Aquest proper diumenge, 23 d’octubre, la programació de tardor del Teatre Municipal de Roses porta a escena la representació de “Figuretes de Vidre” (The Glass Menagerie). La companyia figuerenca Tequatre, presenta  a Roses aquesta obra de Tennessee Williams, probablement la més autobiogràfica de l’autor, després de recollir nombrosos premis d’interpretació, direcció i muntatge en diversos concursos  de Teatre Amateur d’arreu de Catalunya.

The Glass Menagerie està considerada l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records i de les seves paraules l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Figuretes de vidre és un retrat de la silenciosa desesperació dels anys 30, una evocació a la nostàlgia dels temps passats, de la soledat i dels amors perduts. Un reflex, per sobre de tot, de la necessitat de somiar.

Entre els premis assolits per la companyia amb aquesta obra, es troben els primers premis d’actor principal i actriu secundària per a Ricard Catalan i Cristina Carbonell en el Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners 2015, o el primer premi atorgat a la companyia pel muntatge de l’obra i el segon premi a la millor direcció per a Àngels Barrientos i Jaume Pujadas assolits en el Concurs de Grups Amateurs de Teatre Ciutat de Tàrrega 2015, entre d’altres.

La funció al TMR tindrà lloc el proper diumenge, 23 d’octubre, a les 18 h. El preu de les entrades és de 10 €. Venda anticipada ales taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres, de 12 a 14 hores, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

Descomptes
Les persones amb el Carnet Club Roses Cultura, Carnet de la Biblioteca, Carnet Jove i Carnet de jubilat tindran un descompte en taquilla en el moment d’adquirir l’entrada. Els menors de 16 anys, acompanyats per un adult, i les parelles lingüístiques de Roses tindran l’entrada gratuita

Fitxa Tècnica: «Figuretes de Vidre», de Tennessee Williams

Companyia: Tequatre

Direcció: Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

Intèrprets: Jaume Pujadas,Carme Magester, Cristina Carbonell, Ricard Catalan, Ramon Gómez

Il•luminació i so: Jordi Llongueras i Àngels Barrientos

Escenografia i vestuari: Tequatre

Fotografia: Espai Creatiu CSN