Finalitza el càsting per buscar 6 joves empordanesos per l’obra “L’enemic a classe”

Joves empordanesos esperant per fer el càsting

Joves empordanesos esperant per fer el càsting
Joves empordanesos esperant per fer el càsting

El passat dissabte 15 de desembre es va portar terme el darrer càsting per trobar actors i actrius que representin l’obra teatral “L’Enemic de classe”. En total hi han passat uns 60 joves de diferents municipis de la comarca, i alguns també de la resta de la demarcació de Girona, d’entre 16 a 25 anys. Se’n seleccionaran un total de 12, sis actors  principals i sis de suplents. Els promotors de la iniciativa assenyalen que hi ha hagut un nivell força alt que en dificultarà l’elecció, que es donarà a conèixer el 27 de desembre.

Els assajos van començar a partir del mes de gener, i ja hi ha concretades dues representacions el dies 10 i 11 d’abril en dos instituts de la comarca. A més, el divendres 12 d’abril es farà una representació de l’obra per autoritats, directors d’institut i famílies.

Es pot contractar l’obra contactant amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, tenint en compte que les representacions comencen a partir del dia 10 d’abril. Aquesta obra explora els diferents rols juvenils a través dels propis joves i també té interès per presentar-se com un recurs educatiu per treballar les diferents problemàtiques que es donen a les aules com discriminació, violència, etc.

Es tracta d’una iniciativa de la companyia La Bèstia Peluda, del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de la Taula Comarcal amb el suport de la Diputació de Girona, dels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres i la Jonquera i de la Fundació de Catalunya Caixa.