Finalitza la ‘Sweet Aloha’, la major concentració surfera femenina de la Costa Brava

Foto final de les participants de la 8ª edició del Sweet Aloha, tot i que moltes ja havien marxat

El surf femení ha tornat a ser protagonista del tancament de l’estiu amb la Sweet Aloha, la gran concentració de noies i només noies a la platja de San Pere Pescador

Més de dos-centes dones s’han trobat aquest cap de setmana a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador a ple cor del Golf de Roses per gaudir uns dies al més pur estil hawaià i que ens han deixat imatges increïbles de la superació personal en la pràctica d’aquests esports d’aventura.

El Càmping Bungalow Park & Spa La Ballena Alegre, reconegut internacionalment pel seu alt compromís amb la sostenibilitat, aposta també per aquest empoderament femení amb aquesta concentració anual de Surf Style per dones en què les participants, han experimentat durant tot el cap de setmana diverses activitats com windsurf, kitesurf, paddle surf, fitness, dansa polinèsia, SUP Ioga i molt més. Dirigides pels millors equips de professionals en cada especialitat, també han tingut l’oportunitat de conèixer a dones referents en aquests esports compartint vent, platja, onades, música en viu i moltes sorpreses en un ambient familiar i divertit.

Aquesta sisena edició de la Sweet Aloha va comptar amb la participació de convidades inspiradores i influencers molt reconegudes com Magali Dalix, Mireia Canalda, Núria Gomà, Ainània Yoga, Maria Cairam, Ester Valiente i Isabel Sánchez que han donat els millors consells en les seves especialitats esportives esmentades com ara el Surf, Kitesurf, Fitness, Yoga, SUP Ioga i Apnea.

Com va nèixer la Sweet Aloha?

La Sweet Aloha va nèixer com la primera concentració exclusiva de noies que se celebra a la costa catalana. En canvi, l’origen neix de la idea de traslladar la cultura del surf de Hawaii al nostre litoral amb l’objectiu de donar visibilitat a la dona com a practicant d’aquest esport.

Així, les “sweetriders” són dones actives, lliures, felices, amants dels esports nàutics, del mar, la natura, de l’autocura, a les que els hi agraden els desafiaments i l’aventura, afirmant la seva feminitat en la pràctica esportiva.

A més de gaudir del mar i de la platja, amb activitats com la sortida del sol en Paddle surf, han après i ballat al ritme de les danses polinèsies i del zumba, han fet running, bateig de submarinisme, patinat en longboard i molt més. Han estat uns dies de diversió, de conèixer noves amistats, de viure noves experiències, de cuidar-se, d’aprenentatge, de tenir cura de l’entorn i respectar el medi ambient. Tot això comptant, com sempre, amb el millor material i les millors escoles per practicar amb seguretat les diferents modalitats.

La Sweet Aloha ha augmentat en participants que provenen de tots els punts tant a nivell nacional com internacional, essent així un referent d’aquesta concentració.

Exit mobile version