Finalitza l’alerta per onada de fred tot i que es mantindran les baixes temperatures

Fort vent

Mapa de previssió d'aquesta tarda de dissabte, 10 de febrer

Protecció Civil demana tenir prudència davant el fort vent que pot bufar als extrems del país i pel risc d’allaus als llocs amb més acumulació de neu

Fort vent
Mapa de previssió d’aquesta tarda de dissabte, 10 de febrer

Protecció Civil de la Generalitat comunica que s’ha desactivat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de fred, que es trobava des d’ahir en fase d’Alerta, un cop el  Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per finalitzat l’episodi de fred iniciat divendres, per l’augment de les temperatures.

Però, malgrat que s’ha donat per finalitzat formalment l’episodi d’onada de fred, continuarà el fred intens a gran part del territori catal.

Cal recordar que es preveu que avui bufi fort vent, per això, Protecció Civil recomana especial prudència en la mobilitat a peu i en vehicle i també en la pràctica d’activitats a l’aire lliure a les zones de muntanya afectades pel fort vent. Desistiu de fer l’activitat si les condicions meteorològiques no ho permeten o bé interrompeu-les puntualment si suposen estar exposats a aquests forts vents. Sobretot vigileu a les zones arbrades per la possibilitat de caiguda de branques i arbres.