Finalment, jugar a la Lliga de Futbol Sala a Roses costarà aquesta temporada 180 euros

Club Esportiu Sala Roses Team 14

Moment de la reunió que va convocar el Club Esportiu Sala Roses Team 14 al Casal del Pescador

El Club Esportiu Sala Roses Team 14 va portar a terme una reunió per informar dels preus, dies d’entrenament i horari dels partits

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Moment de la reunió que va convocar el Club Esportiu Sala Roses Team 14 al Casal del Pescador

Jugar a en la lliga de la Federació Catalana de Futbol Sala en l’únic equip que hi ha a Roses, els Club Esportiu Sala Roses Team 14, tenia, en principi, un cost de 250 euros. Diners que incloïen els drets federatius i tot l’equipament, és a dir, xandall, suadora, bossa d’esport i demés. Una quantitat que els responsables del club, el president José Francisco Gualde i els tècnics Jordi Alacid i Esteban Chaves, saben que no tots els joves poden permetre’s desembutxacar aquesta quantitat, així que van decidir rebaixar-la a 150 euros, com ja vam informar a ViladeRoses.
Un preu, però, que ha variat, com així es va notificar a la reunió celebrada pel Club Esportiu Sala Roses Team 14 al Casal del Pescador de Roses, “ha pujat de 150 a 180 euros perquè sinó els números no sortien i vam haver de fer aquesta pujada de 30 euros”, va explicar Gualde.

Durant la reunió es va avançar que la lliga de 2ª Territorial, on juga l’equip Sènior, començarà el dissabte, 24 de setembre, con l’equip rosinc es desplaçarà a Tossa de Mar per jugar contra el debutant Mestre D Aixa U.A. Tossa, en canvi, “la lliga de la categoria Cadet la Federació no ha anunciat encara el dia que començarà”, va dir Gualde.

Els interessats en jugar poden dirigir-se aquesta setmana entrant al Pavelló d’Esports

Aquest proper dilluns, 5 de setembre, a les 18 hores, l’equip Cadet portarà el primer entrenament. Una sessió preparatòria que es portarà al Pavelló Municipal d’Esports i servirà per fer una mica de pretemporada, a la vegada que per acollir els nous jugadors que vulguin formar part de l’equip Cadet.

El dimarts dia 6, serà el torn de l’equip Sènior, que entrenarà de 19:30 fins les 21 hores.
I dijous entrenaran tots dos equips, el més joves a primera hora, i els més gran en la segona.

Dies i horaris d’entrenaments i dies i hora dels partits a Roses

Els entrenaments de la temporada pròpiament dita s’iniciaran el 12 de setembre, i “l’equip Cadet entrenarà sempre els dilluns i els dijous de 19:30 a 21 hores, i l’equip Sènior el farà dimarts i dimecres de 21 a 22:30 hores”, va assegurar el president del Club Esportiu Sala Roses Team 14, remarcant que “també, els divendres, tots dos equips entrenaran també conjuntament de 20:30 a 21:30 hores”.

Enguany tots els partits que jugui el primer equip o equip Sènior com a local ho farà sempre els dissabtes i sempre a la mateixa hora, les 17 hores. I l’equip ho jugarà, també sempre, els diumenges a les 11 del matí.