Flama del Canigó, foguera, castell de focs, música i més seguretat pels vianants per la revetlla de Sant Joan a Roses

El castell de focs no es farà des de la platja Nova, sinó des de l’espigó de la Riera Ginjolers (el de més a prop del port esportiu) per salvaguardar la seguretat de les milers de persones que envaeixen l’Avinguda de Rhode per veure els focs artificials

La flama del Canigó, que agermana tots els pobles catalans, encetarà a Roses, avui diumenge 23 de juny, la celebració de la revetlla de Sant Joan.

La flama arribarà per 8è any consecutiu al voltant de les 21:30 hores, on les autoritats faran un acte de benvinguda a la sala de plens de l’Ajuntament. Tot seguit, s’adreçarà a la plaça Catalunya on es portarà a terme la lectura del manifest, i com en els 8 anys anteriors anirà, en una cercavila, per l’Avinguda de Rhode fins a l’espigó de la Riera Ginjolers, on es procedirà a l’encesa de la foguera de Sant Joan.

Una encesa de la foguera que serà el preludi de l’inici, a les 22:30 hores, del castell de focs artificials, que per motius de seguretat no es faran des de la platja Nova, sinó des de l’espigó del Riera més a prop del port esportiu.

El motiu, ampliar la línia de seguretat amb els vianants, milers que ompliran l’Avinguda de Rhode per veure els focs, degut a que l’any passat van caure dos coets (un cop ja havien esclatat) a sobre de dues persones. Sortossament, no van patir cap mena de ferides, però la Policia Local de Roses ha recomanat ampliar aquesta línia de seguretat per evitar que torni a passar.

Així mateix, els focs que sortien de l’aigua de la platja Nova ho faran aquesta nit d’entre els dos espigons de la Rambla Riera Ginjolers.