Suquet de peix de Rose

Flashmob de la Fundació Roses Contra el Càncer dedicada al supervivent

Flashmob de la Fundació Roses Contra el Càncer
Tres imatges de la flahmob de la Fundació Roses Contra el Càncer

La cinquena edició de la Flashmob es va fer coincidir amb el Dia Nacional del Supervivent

Flashmob de la Fundació Roses Contra el Càncer
Tres imatges de la flahmob de la Fundació Roses Contra el Càncer

Cada cop hi ha més pacients que després de fer un tractament oncològic sobreviuen a la malaltia, és a dir, que han passat 4 o 5 anys i no se’ls ha tornat a reproduir el tumor i, per tant, poden començar a fer una vida normal.
A l’estat espanyol actualment hi ha 1 milió cinc-centes mil persones supervivents de càncer. Supervivents que es poden trobar a posteriori amb problemes d’índole social, laboral o familiar.

I la Fundació Roses Contra el Càncer és una entitat que “també s’ofereix a ajudar a aquest supervivents en tot el que necessitin, ja que estem oberts a tothom, per tant totes aquelles persones que han superat la malaltia i no sap que existeix la Fundació ens volem donar a conèixer per si necessiten dels nostres serveis”, va dir la presidenta de la Fundació, Pilar Serra.

Així, i coincidint amb el Dia Nacional del Supervivent l’entitat oncològica va celebrar a a la plaça Catalunya de Roses la cinquena edició de la Flahmob que la va dedicar als supervivents, i per aquest motiu es va celebrar ahir diumenge, i no pas el dissabte, com s’havia fet els anys anteriors.

Un canvi de data que va provocar que a l’inici de la Flahmob no hi hagués la quantitat de gent que en edicions passades, però que a mesura que sonava la música posada per Rocktail Empordà i coreografiada per Dona, del Centre d’Esport ‘Muévete’.