A la Fleca-Cafeteria La Quana de Roses trobarem un pa excel·lent i menjarem uns entrepans exquisits

Fleca-Cafeteria La Quana de Roses

La Fleca-Cafeteria La Quana la trobarem al nº 8 de la Riera de la Cuana de Roses

Un pa i uns entrepans d’alta cuina a preus de mercat és el que ofereix actualment la Fleca-Cafeteria La Quana de Roses

Fleca-Cafeteria La Quana de Roses
La Fleca-Cafeteria La Quana la trobarem al nº 8 de la Riera de la Cuana de Roses

En Sebastián Liñan, conegut per tothom com en Sebas, després de treballar com a pescador, com a cambrer i com a tècnic d’ambulàncies, entre d’altres professions, es va quedar a l’atur. Va ser un més de les moltes, moltíssimes persones, que es van quedar sense feina.
I com tot fill de veí si volia menjar hauria de trobar, si o si, un treball. Però, resulta que a totes les feines que es presentava li deien el mateix: “Vosté és massa gran”.
I en té 53 anys. Val, no acaba de sortir de la pubertat, però, coi, li queda molt encara per arribar a l’edat de la jubilació i ser un integrant més de l’IMSERSO per dir-li “vosté és massa gran”.

Així, que com els empresaris no li volien donar feina a en Sebas perquè segons ells és massa gran, si volia guanyar-se la vida només tenia una alternativa: ser també un d’ells, un empresari.

I ara ja ho és. Regenta la Fleca-Cafeteria La Quana, ubicada al nº 20 de la Riera de la Cuana. I en aquí en Sebas ofereix diàriament un gran assortit de pa. Una bona oferta en la que podem trobar cada dia pa alemany, pa de cereals, pa de ceba, pa de nous o pa de carbassa, entre d’altres. Però, això sí, elaborats artesanalment.

Els entrepans, l’especialitat de la Fleca-Cafeteria La Quana de Roses

Fleca-Cafeteria La Quana de Roses
Rosincs esmorzant els entrepans que prepara en Sebas a la Fleca-Cafeteria La Quana

I com de pa estan fent els entrepans en Sebas també disposa d’una àmplia varietat d’entrepans, de ‘bocates’ com diu aquell.

Entrepans freds i calents. Minis i Grossos. I a un preu sense competència, “súpereconòmic”, perquè el mini (i no es tant mini…) el trobem des d’1,30 € el més econòmic a 1,50 euros el més car. I si volem el seu germà gran el tindrem per 3 euros els primers i per 3,50 € els segons.

D’entre els ‘bocates’ freds hi són els típics formatge, pernil dolç, pernil salat o de llonganissa, per exemple.

I pel que fa als entrepans calents en trobem d’uns que només els sap fer en Sebas. Sí, perquè un llom amb formatge els sap fer tothom… Però, perquè la gent que ha provat els de la Fleca-Cafeteria La Quana torna a repetir?
Perquè el truc, a banda que la matèria primera, és a dir el pa, el llom i el formatge, sigui de primera qualitat, s’ha de saber conjugar quin tipus de formatge barregem amb la carn, i en Sebas en sap. Sap que aquí poden jugar els formatges curats i el d’ovella… I fins aquí podem llegir, sinó desvetllaríem el secret de Fleca-Cafeteria La Quana del perquè es fan aquí ‘bocates’ tant exquisits.

Entrepans per als pescadors i tot tipus de bolleria per a tothom

Fleca-Cafeteria La Quana de Roses
A la Fleca La Quana en Sebas elabora pa alemany, de cereals, de ceba, de nous o de carbassa, i tot tipus de bolleria

A les 5 del matí en Sebas ja te oberta la Fleca-Cafeteria La Quana. Però perquè tant d’hora, si encara, a aquesta hora, no s’han posats els carrers? Doncs perquè el gerent La Quana ha de preparar els ‘bocates’ que s’emportaran els pescadors al mar a pescar, a més que té de preparar i fer tota la bolleria que després esmorzarà la gent que treballa pels voltants abans d’entrar a la feina.

A les 9 del vespre en Sebas tanca la Fleca-Cafeteria, que a les 5 del matí l’ha de tornar a obrir.

WI-FI gratuït pels seus clients

Cal destacar que els clients de la Fleca-Cafeteria La Quana tenen, inclòs amb el preu del bocata , el WI-FI, gratis. En canvi, els que no vulguin menjar-se un bocata, però vol gaudir d’una refrescant cervessa, llimonada, o degustar  de la bolleria elaborada per en Sebas, llavors el WI-FI val el doble, és a dir, que continua sent gratis.