Foc al cor, Salvem l’Empordà

Ell festival Acústica s’uneix a l’IAEDEN per a donar a conèixer la campanya “Foc al Cor, Salvem l’Empordà”

Els organitzadors del festival Acústica, davant la tragèdia que ha afectat l’Empordà aquests darrers dies a causa del gran incendi que es va iniciar a La Jonquera que va provocar que gairebé es cremessin 14 hectàrees i, el que és pitjor, morissin quatre persones, estan treballant en diferents accions que es portaran a terme abans i durant el festival i que tenen per objectiu contribuir a la campanya de l’IAEDEN “Foc al Cor, Salvem l’Empordà”.
En aquest sentit l’agrupació naturalista prepara una recollida de diners per potenciar, de forma ordenada i amb criteris científics i rigor, projectes que ajudin a la recuperació del territori afectat pels incendis.
Com a primera acció, els cartells del festival que es distribuiran a partir de la setmana vinent, portaran un missatge de suport a la campanya on es recordarà la pàgina web de la IAEDEN, www.iaeden.cat, on es podran fer les aportacions.

El missatge serà:

Uneix-te al projecte “Foc al Cor” de Salvem l’Empordà, a través de www.iaeden.cat

Des d’Acústica, ara i sempre #empordapower
La distribució de cartells de l’Acústica és important i arriba a tot el territori català.

També l’espot del festival que des de fa uns dies circula per la xarxa afegeix un missatge de suport als afectats pels incendis.
Durant el transcurs dels següents dies us mantindrem informats de la resta d’iniciatives que es portaran a terme durant el festival i que aniran encaminades a recolzar la campanya de l’IAEDEN.

Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar aquest dilluns al 972.60.60.11