Inici Roses Formació d’ajudants de cambrer a La Jonquera adreçat a joves entre 16...

Formació d’ajudants de cambrer a La Jonquera adreçat a joves entre 16 i 24 anys

Foto: arxiu

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de La Jonquera posen en marxa un programa de formació per ajudants de cambrer

L’Ajuntament de La Jonquera i l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal posaran en funcionament a finals del mes d’octubre un nou programa formatiu, impulsat per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, en el sector de l’hostaleria i adreçat a joves d’edats compreses entre els 16 i els 24 anys.

Aquest programa, que porta per nom Fórmula Jove, consta de 185 hores lectives, de les quals 75 seran de pràctiques, en empreses del sector de l’hostaleria a La Jonquera. Les 110 hores restants corresponen a hores de formació a l’aula, repartides en cinc blocs temàtics vinculats a la professió d’ajudant de cambrer (seguretat i higiene en el treball, atenció al client, turisme i restauració, servei de menjador, barra, begudes i cafeteria).

Les persones interessades en participar en el Formula Jove s’havien d’adreçar al Punt Jove de Can Laporta per tal de formalitzar la inscripció i posteriorment passar una entrevista de selecció. Per tal d’inscriure’s al programa era imprescindible estar empadronat al municipi, tenir un nivell de competències bàsiques suficient per poder seguir amb aprofitament el continguts dels mòduls formatius, i en el cas de joves estrangers, disposar de permís de residència i treball. Aquesta acció forma part de les iniciatives previstes en el Pla Local de Joventut del municipi i compta amb el finançament de la Direcció General de Joventut.

Exit mobile version