Formació del curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques a Roses per obtenir una feina segura

Institut Illa de Rodes de Roses

L’institut Illa de Rodes de Roses encara disposa de places per fer el curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques el qual té molta demanda laboral

L’Institut Illa de Rodes, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), iniciarà el proper mes de gener el curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, una activitat molt demandada a la comarca durant els mesos d’estiu.
La formació consisteix en 290 hores lectives presencials, que es realitzaran de gener al mes abril de 2020, en horari de 13 a 17 hores, i pel qual encara queden places disponibles.

El curs consisteix en donar la formació necessària per vetllar per la seguretat de les persones usuàries de piscines i instal·lacions aquàtiques, prevenint situacions potencialment perilloses i intervenint de forma eficaç davant un accident o situació d’emergència. 

Aquesta activitat es desenvolupa en un gran nombre d’instal·lacions i equipaments, tant en el sector públic com en el privat (piscines parcs aquàtics…) i poden requerir aquests serveis gran quantitat d’organismes i empreses, com ara ajuntaments (departaments d’esports, turisme o infraestructures); empreses de serveis esportius i de turisme actiu; allotjaments turístics (hotels, càmpings, balnearis,…); clubs esportius, recreatius i de lleure; gimnasos; comunitats de veïns; centres educatius i instal·lacions afins. 

Les preinscripcions per participar en aquesta formació es poden realitzar a les oficines del SOC situades al número 10 del carrer Anicet Pagès de Figueres. (Tel: 972 505 049 / otg_figueres.soc). Per participar cal tenir 16 anys o més, estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya i superar una prova de natació.  

El curs Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques s’emmarca dins el pla de Formació Professional Ocupacional i és una primera fase pilot per impartir certificats de professionalitat en els centres educatius públics de les comarques de Girona durant el curs 2019/20.