Formació TIC a la Biblioteca de Roses

Formació TIC a la Biblioteca de Roses

Internet, telèfons mòbils, correu electrònic gmail, i cerca de feina per internet són les sessions formatives en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que es portaran a terme a la Biblioteca de Roses  

Formació TIC a la Biblioteca de RosesLa Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ofereix una formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), consistent en 4 sessions, cadascuna de les quals aborda una tecnologia: internet, telèfons mòbils, correu electrònic gmail, i cerca de feina per internet.

Aquests tallers formen part de l’oferta formativa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, i tenen per objectiu aportar informació d’una manera pràctica sobre utilitats i avantatges que podem extreure amb l’ús de les noves tecnologies i resoldre els possibles dubtes que els usuaris puguin tenir.

La sessió inicial va tractar entorn a les gestions quotidianes que posa a l’abast internet en el nostre dia a dia, tals com la realització de tràmits i gestions com, entre d’altres, formes de pagament segures, demanar hora al metge, comprar al supermercat o llegir el diari.

La sessió Telèfons Mòbils, que es portarà a terme dimarts 9 d’octubre, abordarà què és el que ens ofereixen les aplicacions més usuals i ensenyarà a descarregar-ne de noves, així com l’ús del whatsapp i del correu electrònic per comunicar-nos.

Ja al novembre, dimarts dia 6, el correu electrònic gmail centrarà l’atenció, mostrant-se com crear un compte de Google, les possibilitats del correu, redacció i lectura de missatges o com adjuntar arxius.

Per últim, la darrera sessió (dimarts 13 de novembre), oferirà una introducció sobre la cerca de feina per internet, l’ús de portals específics, com utilitzar les xarxes en la cerca de feina.

Totes les sessions, que es portaran a terme a la Biblioteca de Roses, són gratuïtes, tot i que cal inscripció prèvia.