Four Children torna a oferir a Roses un llargmetratge d’estrena sobre l’skateboard, ‘Aways Days’

Aways Days Adidas SkateBoard

Els aficionats a l’skateboard de Roses estan de sort i podran veure de franc dimarts, 24 de maig, ‘Aways Days’ , “la millor pel·lícula de l’any 2016” de skaters

Aways Days Adidas SkateBoard El gerent de la botiga Four Children de Roses, Adrián Blanca, ubicada al carrer Sant Sebastià nº 21 de Roses i especialitzada en el món del skate, ha aconseguit els drets de reproducció d’Aways Days,  primer llargmetratge d’Adidas SkateBoard sota la direcció de Matt Irving, reconegut fotògraf internacional.
Així, “aquest dimarts, dia 24 a les 9 del vespre, tots els rosincs i rosinques que vulguin veure ‘Aways Days’ ho podran fer de manera gratuïta als cinemes Roses”, ha afirmat Blanca, que ha destacat que “les portes del cinemes s’obriran a partir de les 20:30 hores”.

Aquest rosinc, que ha fet de la seva passió, l’skate, la seva manera de viure, ja va portar al 2012, en primícia, el documental Pretty Sweet, de Spike Jonze, i al 2014, també en exclusiva mundial el vídeo True.

En aquesta ocasió, no ha estat una ‘premiere’, ja que ‘Aways Days’ es va estrenar el passat 12 de maig a  Los Angeles, California per passar projectar-se després a ciutats com New York, Londres, Sao Paulo i Tòquio.
A nivell nacional s’ha estrenat Sant Sebastià, Avilés, Zamora, Bilbao, València, Màlaga, Madrid, Palma de Mallorca, Gijón, La Corunya i Vitòria, sent Roses i Barcelona les úniques poblacions on es podrà veure el film en primícia a tota Catalunya. 13 úniques ciutats a tota Espanya. En algunes ja s’ha pogut veure, com a la Ciutat Comtal, per exemple, i en d’altres es projectarà a finals d’aquesta mateixa setmana, però aquest proper dimarts, 24 de maig, és el torn de Roses.

Aquest llargmetratge, produït per Adidas Skateboarding, “és tot una garantia d’espectacle, ja que surten els millor skaters del món com Marc González, Silas Baxter Neal, Lucas Puig, Dennis Busenitz i Raul Navarro, entre d’altres, i està realitzat en diferents ciutats de tot el món, o sigui que és una bona oportunitat per als aficionats a l’skate poder veure a Roses la millor pel·lícula de l’any 2016 sobre skateboard”, ha assenyalat Adrián Blanca.

Regals per als assistents a la projecció

El gerent de Four Children té previst fer una sèrie de regals entre els assistents a la projecció. Regals com samarretes, bufandes o llibres de la pel·lícula, entre d’altres productes de mercadotècnia que l’ha enviat la pròpia marca Adidas.

L’únic que s’ha de fer és entrar en aquest Facebook i clicar a la pestanya Assistiré.

Tràiler del film Aways Days: