Francesc Giner, Fèlix Llorens, Yanna Arjona i Jordi Abadal, els 4 primers noms de la llista electoral de Gent del Poble de Roses

Gent del Poble

Gent del Poble afronta els comicis municipals amb la intenció de governar “acceptant propostes i projectes vinguin d’on vinguin”

Gent del Poble de Roses
D’esquerra a dreta: Fèlix Llorens, Yanna Arjona, Francesc Giner i Jordi Abadal

La formació independent Gent del Poble (GdP) de Roses ha fet públic els quatre noms que aniran en els primers llocs de la llista electoral. Francesc Giner repetirà com alcaldable. Fèlix Llorens que va ser regidor d’ERC només durant un ple després de la renúncia de Marc Danès a la seva acte de regidor republicà durant la legislatura passada, puja del número 9 en les passades eleccions al 2 en substitució d’Yanna Arjona, que per motius professionals ha decidit baixar un lloc, i situar-se com a número 3.
I el Dinamitzador Juvenil del CAR Jove, Jordi Abadal, repeteix com a número 4.

Gent del Poble es va presentar als comicis de 2011 amb el suport d’Esquerra Republicana de Catalunya, que no va presentar llista pròpia. I va treure dos regidors, entrant a la corporació municipal Giner i Arjona.

Tots dos van tenir l’oportunitat, fa quatre anys, d’entrar a l’equip de govern, però els assemblearis van votar en contra d’un possible pacte amb CiU i PPC i es van quedar a l’oposició. Aquest cop, l’alcaldable de Gent del Poble afirma que “estem disposats a governar”, ja que després de quatre anys a l’oposició, ens presentem no per fer promeses sinó per fer propostes, a la vegada que “som ferms partidaris de treballar en equip i d’acceptar propostes i projectes per al  poble vinguin d’on vinguin”, assenyala Francesc Giner.

Els eixos programàtics de Gent del Poble estàn enfocats “a reactivar la governabilitat de Roses en els moments actuals”, i fer emfàsi en les Àrees de Promoció Econòmica, el Turisme “de temporada, però treballant per la idea de ‘Roses tot l’any”, i fomentar la Participació Ciutadana “perquè creiem en una democràcia activa on tots hi tenim a dir”.