Els francesos usuaris de TripAdvisor tenen Roses com la 10ª destinació turística preferida

Badia de Roses
Panoràmica de la Badia de Roses / Foto. Joaquín Carrasco

Roses, de totes les poblacions de Catalunya, només està per sota de Barcelona, Salou i Lloret de Mar segons els usuaris de TripAdvisor a França

Si al mes de març informàvem que Roses està entre els cinc primers destins turístics més valorats pels usuaris de la web de viatges TripAdvisor, avui s’ha de destacar que entre els usuaris francesos d’aquesta plataforma tenen a la Vila Rosinca com la 10ª destinació turística preferida.

Així. els clients d’aquesta pàgina virtual de viatges a França han escollit els seus deu millors destins per a passar les vacances d’aquest estiu, apareixent Roses apareix en la desena posició.
Un rànquing que està encapçalat per Barcelona, Nova York i Londres. Roses, dins la les destinacions  turístiques de Catalunya es situa per darrera la Ciutat Comtal, tres llocs per sota de Salou i  un de Lloret de Mar.

Aquests són els deu millors destins escollits pels usuaris de TripAdvisor a França:

  1. Barcelona
  2. New York
  3. Londres
  4. Porto-Vecchio, Còrsega
  5. Lisboa
  6. Roma
  7. Salou
  8. París
  9. Lloret de Mar
  10. Roses

Cal assenyalar que TripAdvisor és la web de viatges més gran del món que proporciona una revisió dels continguts relacionats amb els viatges. També inclou fòrums de viatges interactius. Té 60 milions d’usuaris registrats.