Una fuita de gas a Roses obliga a tallar la circulació de vehicles i persones un tram del carrer Francesc Macià

Fuita de gas a Roses

Els bpmbers han buscat la fuita fins trobar-la a un embornal del carrer Cristòfor Colom (imatge de sota a la dreta)

La fuita de gas s’ha produït en el subsòl al carrer Cristòfol Colom a la confluència amb el carrer Francesc Macià

Fuita de gas a Roses
Els bombers han buscat la fuita fins trobar-la a un embornal del carrer Cristòfor Colom (imatge de sota a la dreta)

A les 11:20 hores d’aquest matí la Policia Local de Roses ha rebut l’avís al carrer Cristòfol Colom, amb la cruïlla de Francesc Macià, se sentia una forta pudor a gas. Una patrulla d’agents municipals s’ha desplaçat fins al lloc comprovant que l’olor provenia de la xarxa de clavegueram.
Immediatament han donat avís als Bombers els quals s’han personat a les 11.29 hores amb tres dotacions i han tallat el trànsit de vehicles i vianants del carrer Francesc Macià des de la plaça Llevant i el carrer Gravina, i després d’activar el protocol de serveis d’aigües han procedit a fer les comprovacions, amb un aparell, en tots els embornals que hi ha a la zona fins que han detectat que la fuita de gas, concretament de propà. provenia d’un que hi és tot just a tocar a Francesc Macià.

Avisada la companyia del gas s’han presentat tres operaris de l’empresa Gas Natural , notificant un d’ells que fa tres dies havia estat purgant totes les vàlvules de gas que hi ha en el subsòl de la zona i no es va donar compte que una d’elles tenia una fuga.

A les 13:37 hores, un cop substituïda la vàlvula malmesa, s’ha tornat a obrir el carrer al trànsit.