La Fundació Roses contra el Càncer va oferir una sessió de relaxació a la Piscina Municipal amb l’Aquasound

Fundació Roses Contra el Càncer
Un moment de la sessió d'Aquasound a la Piscina de Roses

Edgar Tarrés, voluntari de la Fundació. va oferir per primer cop l’Aquasound, una sessió per assolir la relaxació gràcies a les vibracions sonores sota  l’aigua

Fundació Roses Contra el Càncer
Un moment de la sessió d’Aquasound a la Piscina de Roses

El voluntari de la Fundació Roses contra el Càncer, Edgar Tarrés, és d’aquelles persones que pensa “o et renoves o mors”. I ell, de moment, continua renovant-se. Millor dit, l’Edgar renova el servei de Sonoteràpia, un massatge de vibració sonora que utilitza la música i el so per assolir un major benestar de la persona, i que ofereix des del novembre de l’any passat dirigit als pacients i familiars oncològics de Roses. Un nova dimensió d’aquest servei de Sonoteràpia amb el qual Tarrés ha donat un pas més enllà, fent-lo a l’aigua amb el nom “d’Aquasound, i no és res més que aprofitar la vibració del so en un medi com és l’aigua, ja que hem de ser conscients que el dins el líquid element és quatre vegades més potent per la seva densitat”.

I dissabte l’Edgar Tarrés va portar a terme a la Piscina Municipal una “sessió experimental” d’Aquasound amb la utilització d’instruments ancestrals com els bols tibetants, els gongs, els tingshas, el didgeridoo, els tambors xamànics, el gong, així com la seva pròpia veu i d’altres instruments harmònics. Instruments que amb la ubicació d’un altaveu especial sota l’aigua van provocar vibracions que van ser percebudes de manera molt directa els participants d’aquesta sessió arribant a un estat de total relaxació.

Uns serveis que com l’Aquasound, la Sonoteràpia, el Reiki, la Meditació, o el Taller MEKISO que sens dubte aporten molt de benefici als pacients, “t’ajuden molt, per exemple, jo no havia meditat mai, aconsegueixes relaxar-te i t’ajuda aprendre a viure la vida d’una altra manera”, va dir la rosinca Pilar Santalla, la qual va destacar que “per mi anar a la Fundació va ser obrir un altre món”.