La Fundació Roses Contra el Càncer posa en marxa la campanya anual de Protecció Solar

Campanya Protecció Solar Fundació Roses contra el Càncer

Un dels objectius d’aquesta campanya és donar a conèixer com aprofitar els efectes beneficiosos del sol i evitar els nocius

Campanya Protecció Solar Fundació Roses contra el CàncerAquest proper dilluns, 13 de juny, se celebra el Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de pell. Jornada que en la seva commemoració la Fundació Roses Contra el Càncer posa en marxa la campanya anual de Protecció Solar que consta de diferents activitats.

Una de les més importants és donar a conèixer, entre els més petits, consells pràctics per aprofitar els efectes beneficiosos del sol i evitar els seus efectes nocius, i d’aquesta manera aprendre hàbits saludables per a protegir-se del sol.

És important recordar que la nostra pell te memòria, acumula els estralls que ha sofert, i els problemes poden sobrevenir molt de temps després d’haver deixat de prendre el sol.

El 80% dels casos de càncer de pell es poden prevenir evitant una exposició excessiva al sol i les cremades cutànies que pot provocar.

Mostres de protecció solar per a tots els nens de P5 a 4rt curs

Aquest any, la Fundació Roses Contra el Càncer, amb la col·laboració d’ISDIN, vol tornar a col·laborar amb les escoles de Roses distribuint mostres de protecció solar per a tots els nens de P5 a 4rt curs i fent arribar informació sobre la Campanya Foto-protegeix-te Bé de ISDIN. És una campanya escolar de conscienciació dels riscos que comporta exposar-se al sol sense una protecció adequada.
Fa 20 anys que ISDIN la porta a terme en escoles de tot el país de forma gratuïta. Les escoles es poden descarregar el material didàctic en la seva pàgina web,  material dirigit a alumnes de 3r a 6è de primària i que està adaptat per cicles educatius en 3 nivells: infantil, mitjà i superior.

‘Empastifa’t’ el dissabte 18 de juny

Junt amb el CAP de Roses i amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’algunes Farmàcies de Roses, com la Marta Bosch, la Martínez-Roca i la Gratacós, organitzen el dissabte 18 de juny, de 10 a 13 hores, l’acció Empastifa’t, amb la qual es vol donar informació sobre la protecció solar i la prevenció del càncer de pell, a banda de regalar mostres de cremes solars de les laboratoris Isdin, Vichy i Euceri,  i globus en una parada que estarà col·locada a l’encreuament de l’Avda. de Rhode amb la Riera Ginjolers.

“L’ABC del Càncer de pell”, xerrada al Teatre de Roses

Dimarts 21 de juny a les 19 hores al Teatre Municipal de Roses tindrà lloc la Xerrada “L’ABC del Càncer de pell” a càrrec del Dr. Jorge Sánchez Bryceño (Entrada gratuïta), activitat organitzada conjuntament amb el CAP de Roses i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses.

Espot sobre la protecció solar 

Des d’aquest mes de juny fins a finalitzar l’estiu, els Cinemes de Roses i Empordà TV tornaran a col·laborar amb la projecció de l’anunci de promoció de la protecció solar que va fer la Fundació l’any passat sota l’eslògan “La prevenció, la millor lluita”.

Aquest és l’espot: