La Fundació Roses contra el Càncer proveirà al Hospital Josep Trueta de cadires extensibles per als acompanyants

XVIII Fideuà popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

La societat rosinca, altempordanesa i gironina no va faltar a la seva cita amb la Fideuada popular del Fundació Roses contra el Càncer

La presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, ho va anunciar ahir durant la XVIII Fideuada Popular que organitza anualment l’entitat

XVIII Fideuà popular de la Fundació Roses Contra el Càncer
La societat rosinca, altempordanesa i gironina no va faltar a la seva cita amb la Fideuada popular del Fundació Roses contra el Càncer

Un any més, la societat rosinca en particular, la de l’Alt Empordà i de la demarcació de Girona, en general, es van solidaritzar ahir amb la XVIII Fideuada Popular de la Fundació Roses contra el Càncer. Al voltant de 600 comensals es van donar cita a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per participar en aquesta causa solidària. Un àpat en el que els diners recaptats aniran destinats, principalment, “per pagar el lloguer del nostre local”, va afirmar la presidenta de l’entitat, Pilar Serra, per anunciar seguidament als assistents que el projecte que vol portar a terme ara la Fundació “és la compra de cadires extensibles per als acompanyants dels malalts per a les habitacions de la 8ª planta de l’hospital Josep Trueta de Girona, unes cadires que anirem adquirint amb els diners recaptats amb les polseres solidàries”.

Serra va afirmar que amb a la reunió de l’Assemblea General de la Fundació “sortirà la quantitat que podrem comprar ara amb els diners que s’han fet amb les polseres solidàries, tenint en compte que cada cadira té un cost d’uns 900 euros”, però a mesura que es vagin recaptant més diners “amb els nous models de polseres que anirem traient al llarg de l’any, com per Sant Jordi o a l’estiu, anirem comprant més cadires fins guarnir totes les habitacions la 8ª planta del Josep Trueta per a que els familiars dels pacients puguin passar la nit i dormir el més còmodament possible a la habitació”.

Respecta a l‘assistència ahir a la XVIII Fideuada Popular la presidenta de la Fundació es va mostrar “contenta, ha estat un èxit total, tenim por que amb la fred la gent es tirés enrere, però no ha estat així”, i va voler agrair “als joves de la Xarxa Convivència de Roses, que com cada any ens ajuda a servir el menjar”. Un menjar elaborat pels cuiners comandats per Enric de la Jana.
Cal destacar que a la taula presidencial, a banda de ser-hi els representants polítics de l’Ajuntament de Roses, amb l’alcaldessa de Roses al capdavant, també van fer acte de presència el doctor Josep Mª Vilà, director de l’ICO de Catalunya, el director del CAP de Roses, el doctor Manel Espinet, i Cap d’oncologia mèdica de l’ICO Girona, el doctor Joan Brunet.

XVIII Fideuà popular de la Fundació Roses Contra el Càncer
Voluntaris i membres de la Xarxa de Convivència amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Esports, Juan M. Fernández

Com a dada curiosa assenyalar que els comensals van poder degustar un total de 4 plats, iniciant l’àpat amb una amanida, continuant-lo amb musclos a la marinera i peix fregit abans del plat estrella del dia, la fideuada amb all i oli. I per postres bunyols amb garnatxa i grana de capellà per tothom. Un menú que va ser regat vi Sinols de Criança, garnatxa i aigua.

Al final del dinar es va celebrar un sorteig per repartir regals gentilesa d’algunes de les entitats i comerços col·laboradors (vegeu taula a sota) d’aquesta XVIII Fideuda Popular de la Fundació Roses contra el Càncer.

COL·LABORADORS XVIII FIDEUÀ FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER
A.E. ROSES
AJUNTAMENT DE ROSES
ART ESTÈTIC-CENTRE DE BELLESA
ARTICLES DE PELL TURRÓ
BAR RESTAURANT LA SIRENA
BLAUS DE ROSES
BOTIGA ESTER
BOTIGUES MACH
CARBÒNIQUES FERRER
CARNISSERIA ROSES
CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ
CENTRE ÒPTIC FONT
COMERCIAL LLEVANT
DE LA BARCA AL PLAT
EMPORDÀ TV
EMPORDÀLIA
ELVIRA GRABULÓS
FLORS MATEU
FORN CUSÍ
IMMOBILIARIA SANTOS
JOVENTUT ROSINKA
MULTIOPTICAS ROSES
PAPERERIA DE L’EMPORDÀ
RESTAURANT CAL CAMPANER
ROSA CUFÍ
ROSA GRAU
ROSESNET
SERVIMAR
SERVI-NET
SI TAPAS LOUNGE
STRENA’T
TOP QUEENS
TREN ROSES EXPRÈS
URBAN LOOK PERRUQUERIES
VILADEROSES.CAT – DIARI DIGITAL
XARXA DE CONVIVÈNCIA DE ROSES
ZAFIRO TOURS