Gairebé 6.800 € donen els rosincs a la Recapta Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

Recapta Popular

La Fundació Roses Contra el Càncer va portar a terme, ahir diumenge, la seva 14ª edició de la Recapta Popular, en la qual els rosincs van col·laborar solidàriament amb 6.800 euros

Recapta PopularDurant tot el matí de diumenge 26 de maig, la Fundació Roses Contra el Càncer va portar a terme la 14ena edició de la Recapta Popular que desenvolupa cada any. Aquesta és una activitat vital per a la entitat, ja que ajuda a finançar i fer realitat els projectes d’atenció psicosocial que realitzen per poder lluitar contra el càncer i donar un suport adequat als malalts de càncer de Roses i les seves famílies.

Diumenge, i com cada any, van poder comptar amb l’incondicional ajut de les persones voluntàries que durant tot el matí, van fer la postulació per tots els carrers de la Vila rosinca.

Un any més, la generositat i solidaritat de la societat rosinca i les persones que visiten Roses, els va permetre recaptar gairebé 6.800 euros.

En definitiva, aquest ha estat un cap de setmana ha estat molt actiu i fructífer en quant a convocatòria i col·laboració en les activitats desenvolupades per a la Fundació Roses Contra el Càncer. Entre la Flashmob que, sota el lema ‘Balla contra el Càncer’, van fer dissabte i la Recapta Popular de diumenge, van tenir uns resultats de participació, voluntat i esforç que, tant les persones que van ballar com els rosincs i visitants que van mostrar la seva solidaritat amb un donatiu, donen, sens dubte, una gran empenta a la lluita contra el càncer, avalant la tasca que es porta a terme des de la Fundació.