Suquet de peix de Rose

Gairebé 600 persones s’impliquen en la fideuada popular de la Fundació Roses contra el Càncer

Fundació Roses contra el Càncer
L'envelat de la plaça Frederic Rahola ple a la XVII Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer

L’envelat de la plaça Frederic Rahola s’emplena per assistir a la XVII Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer

Fundació Roses contra el Càncer
L’envelat de la plaça Frederic Rahola ple a la XVII Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer

De Palau-saverdera, de Figueres, de Sant Pere Pescador, Sant Tomàs de Fluvià, francesos i, evidentment, de Roses va ser l’origen dels comensals que van assistir a la XVII Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer, arribant gairebé a les 600 persones.

Una implicació de la ciutadania altempordanesa envers l’entitat oncològica de Roses degut a que el càncer és una malaltia que, desgraciadament, està molt present dins la nostra societat, “sí, gairebé totes les famílies tenen una persona que el pateix, i si no és un familiar és un amic o una persona que et toca molt de prop, i tothom està molt conscienciat d’aquesta malaltia”, va afirmar la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra.

Una entitat que va aprofitar la celebració de l’àpat per vendre les polseres, i els collars, llibres solidaris, davantals i diferents manualitats, “a més de la novetat que presentem avui, que són els clauers fets per les voluntàries de la Fundació”, va explicar Serra.

Els comensals van poder degustar un total de 4 plats, iniciant l’àpat amb una amanida, continuant-lo amb musclos a la marinera i peix fregit abans del plat estrella del dia, la fideuà amb all i oli. I per postres bunyols amb garnatxa i grana de capellà per tothom. Un menú que va ser regat vi Sinols de Criança, garnatxa i aigua. Tot per 20 euros (menors, 10), diners que sumats a la venda de les manualitats aniran destinats a ajudar als familiars i malalts de càncer.

Fundació Roses contra el Càncer
Els joves de la Xarxa de Convivència van ser els encarregats de servir l’àpat

I com ja es tradició el menú va ser preparat per la colla de cuiners d’Enric de la Jana i servit a taula pels joves voluntaris de la Xarxa de Convivència.

Per finalitzar aquest acte gastronòmic solidari, es van celebrar diferents sorteigs per agrair la presència dels assistents al dinar on es van repartir fins a 10 lots en premis.

COL·LABORADORS XVII FIDEUÀ FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER
AJUNTAMENT DE ROSES
ART ESTÈTIC-CENTRE DE BELLESA
BAR RESTAURANT LA SIRENA
BASE ESPORTS MONTJOI
BOTIGA ESTER
BOTIGUES MACH
CARBÒNIQUES FERRER
CARNISSERIA ROSES
CELLER MARTIN FAIXÒ
CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ
CENTRE ÒPTIC FONT
COMERCIAL LLEVANT
DE LA BARCA AL PLAT
EMPORDÀ TV
EMPORDÀLIA
FAMILIARS D’ANTONIO AVALOS
FLORS MATEU
FORN DE PA CUSÍ
IL NONNO PIZZERIA ARTESANAL
MAMBO FRESH MEX
MMA NAUTIC CLUB EMPURIABRAVA
NATURAL THERAPY MARINA Q
PAPERERIA DE L’EMPORDÀ
PELUQUERIA UNISEX MANEL
RESTAURANT CAL CAMPANER
ROSA CUFÍ
ROSESNET
SERVIMAR
SERVI-NET
TREN ROSES EXPRÈS
VILADEROSES.CAT DIARI DIGITAL
XARXA DE CONVIVÈNCIA DE ROSES
ZAFIRO TOURS